Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.418
- 58.631
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombelenin bizdeki durumuna bakın gittiği takımda 2-3 ayda girdiği forma bakın, bu bile kulübün nasıl yönetildiğini gösteriyor benceMuslera artık yaşlandı çok geriye gitti, Abdülkerim geçen seneki sakatlıktan sonra hiç düzelmedi, Mertens bu sene artık yedek kalması gerekiyor yaşlandı artık, Torreira sezona çok kötü başladı, İcardi de bir türlü eski haline gelemedi, Barış Alper sezona iyi başlamadı, Kerem de çok kötü diyoruz hepimiz haklı olarak ama tüm takım böyle geriye doğru gidiyorsa orda bireysel futbolcu eleştirilerinden daha büyük bir sıkıntı vardır artık yeni gelen transferler bile göze batıyor Sara da istediğimiz oyuncu değil Jelert de fiziği çok kötü diye takımda hiçbir şey yolunda gitmiyor resmen
böyleyim dünden beri
Hızlı hücum yapabilmek için ikili mücadelelerde üstün, rakipten topu kapabilecek, çok koşacak bir takım olması gerekiyor. Biz kimle oynayacağız bu oyunu? İcardi özel bir oyuncu haydi onu taşıyabilirsin ama İcardi nin yanında Rashica oynarken şimdi Ziyech geliyor veya öbür tarafa Zaha geliyor arkasında normalde emekli olması gereken yaşta bir Mertens var onun arkasına Sara yı alıyoruz Boey in oynadığı rolde şimdi Köhn ve Jelert i kullanmaya çalışıyoruz. Bu takım pres oyunu oynayacak da topu kapıp hızlı hücum yapacak öyle mi?Nerden tutsan elinde kalıyor ya. Hızlı hücum riskli dinamik futbol istiyor takımdaki tek atletik topçu barış böyle is mi olur.
Top bizde olsun rakibi boğalim istiyor aldıkları beklerle eldeki kanat topcularin maç başına top kaybı sayisi 15ten az değil.
Yukarıda dediğin gibi ortasaha aynısından üç tane adam alıyor sonra çeşitlilik olsun istiyorum diyor
Sıkıldım ya
O kadar doğru şeyler yazmışsın ki , bende jelerti beğendim ilk izlediğim de ama ben asla 10 m verip alacaklarını düşünmedim 4 5 e biter diye düşündüm ilk duyduğumda l fiyatlara iyi oyuncu doue çok daha atletik birisiydi bize de uyardı iyi olurdu ama bizim yöneticiler doue ye 8 verip alamayınca nolsa 8 verebiliyoruz dediler aceleyle jelert aldılar. Hadi diyelim tamam jelerti aldık elimizde iki hucumcu bek oldu ortasahayada hucumcu sarayı aldın yine tamam ama o zaman on numaraya syzmanski tarzı ciğersiz adam alacaksın sen bu adamlarla oynarken mertensi orda oyatırsan 3.maçta performansı düşer , bizim transfer aklımız kim kadroyu kim şekillendiriyor mühendisliği kim yapıyor ben çok merak ediyorum şimdi de baktılar olmadı sol beke defansif adam alacaklar bide ona para verecekler . Geçen sene sadece rashica icardi alıp devam etsek çok daha iyi olurdu geçen seneden ders alıp bu sene de aynı hataları yapmaya devam ediyorlar malesefBak 20 milyon euroya Fransa liginden herhangi iki orta sahayı alsaydık 10 10 verip yemin ederim daha çok fark ederdi ya. Jelert yerine Doue gelse 3 gömlek farkederdi keza.
Demirbay var zaten ne Sarası abi hala, senin ihtiyacın bu değil bunu biz görüyoruz sen nasıl görmezsin de o adama o parayı verdirirsin.
Okan Hocaya kalsa takım Beşiktaş maçında da hazırdı Young Boys maçı öncesi %100 hazırız diyordu şimdi bu takımı çalıştıran kendi değilmiş gibi sanki oyuncularımızın ayağına 10 kilo yük bağlıymış gibiydi diyorNdombelenin bizdeki durumuna bakın gittiği takımda 2-3 ayda girdiği forma bakın, bu bile kulübün nasıl yönetildiğini gösteriyor bence
7 tanesi okan buruk transferiseferovic
babel cicaldau ziyech
ndombele etebo
köhn abdülkerim ross aurier
muslera
bats gol attı diye ilk11e koyduğunda turun gittiği belli olmuş gibiydi, adamlar kazulet gibi yüksek top hedefliyormuşuzharbiden ha Demirbay ı görünce dedim Tor hücumda etkisiz diye onu çıkaracak. Sara deyince spiker dedim gitti bu tur
Berkan'ın da top kapması zayıf. Biraz geliştirdi ama yeterli değil asla.Top kapma konusunda Berkan var ama hoca önündeki oyuncuyu görmüyor.
Kötu basladikabi nasıl kendinize gelip transfer konusabiliyorsunuz yataktan kalkamiyorum