Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ET galiba 2026 da başkanlığa aday olabiliyor. Rose un
1724873082574.webp

Kızıl Yıldız da ilk Maç'ta bizim gibi Bodo Glimt'e 1 farkla yenildi şimdi evinde nasıl saldırıyolar.Elerler elenirler ama emek sarfediyolar takım oyunuyla.Dün yine Young Boys etkili oynadı bizim takıma karşı.1 Gol'ün yanında 2 şutları da direkten döndü..

musleranın korcan çelikaymışcasına işler yapmasına anlam veremiyorum. Neyse arda hocanın dominasyonuna 1 sene kaldı sabır çekelim bir süre. Twitter da sergeni buldum gidip biraz yıldız haritalarımızı sorayım.

Bu arada gerçekten bize Hamza Hamzaoğlu gibi geldiği anda takımı ayağa kaldıracak biri lazım o dönem çok kötüydük ortada bi amaç vardı 4.yıldız bu dönem çok kötüyüz rakipler dalga geçiyor ortada bir amaç var 5.yıldız kendini bilen biri gelmeli futbolculara 5.yıldız aşısını vurup takımı şaha kaldırmalı hatta gerekirse bu sezon Avrupa’da havlu atalım grupları falan sallayacyalım ama ligi bir şekilde almamız lazım

Kızıl Yıldız da ilk Maç'ta bizim gibi Bodo Glimt'e 1 farkla yenildi şimdi evinde nasıl saldırıyolar.Elerler elenirler ama emek sarfediyolar takım oyunuyla.Dün yine Young Boys etkili oynadı bizim takıma karşı.1 Gol'ün yanında 2 şutları da direkten döndü..
Derken attilar bile

Dursun
Eray yazgan
ayhan akman
alper narman
sebahattin şirin

ismi geçen hırsızlar?!

bu konunun gerçek olduğunun kanıtı son iki maçda biletlerin 10 saniyede bitmemiş olması!

söylentiler çıkınca birden bşre saatler sonra bile bilet vardı sistemde!!!!

bu iş artık başka boyutlara evrildi

ben gsnin gk biraz olsun tanıyorsam burunlarından fitil fitil getirirler!

bundan kurtuluşları yok!

tek kurtuluşları floryayı akpye peşkeş çekip
siyaseten kurtulmak!

onada gk izin vermez!

tahminim bu işden para yememiş yk ğyeleri bugün yarın hepsi istifa edecek
yoksa bu suça ortaklar!

Emre Kaplan: Galatasaray’dan bir tanesi yıldız isim olmak üzere 2-3 tane transfer bekliyorum.

musleranın korcan çelikaymışcasına işler yapmasına anlam veremiyorum. Neyse arda hocanın dominasyonuna 1 sene kaldı sabır çekelim bir süre. Twitter da sergeni buldum gidip biraz yıldız haritalarımızı sorayım.
Abi beş yüz tane pozisyon yersen mala bağlarsın ben sana bi tokat atayım sen karşılık verirsin ben sana sağlı sollu durmadan tokat atsam başın döner mala bağlarsın dakka başı pozisyon yedik dün erorr verdi adam en sonunda

Hala yıldız konuşuluyor yeter be kardeşim yeter takım galaksi zaten
Beşiktaş maçından sonrada dedim burada transfer beklemeyin gelmez gaz alıyolar diye gene aynı senaryo oyalıyorlar taraftarı rezilliği unutturma sevdası transfer gelecek sorunlar bitecek havası yaratmaya çalışıyorlar son gün bitane çöp kazık gelir en fazla

Transfere gerek yok kim gelirse gelsin 2-3 hafta sonra takıma ayak uydurup beğenilmeyecek. Ortada yönetim yok teknik ekip gelen oyuncuları köreltmekle meşgul taknik teknik dinamizm zaten yok değişim olmadan transfere gerek yok.

zvejzda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt