Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
terziç de olurÖnce DÖ gitmeli onun için.
Erden in göz ağrısı Rose du
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terziç de olurÖnce DÖ gitmeli onun için.
Erden in göz ağrısı Rose du
ET galiba 2026 da başkanlığa aday olabiliyor. Rose unterziç de olur
Derken attilar bileKızıl Yıldız da ilk Maç'ta bizim gibi Bodo Glimt'e 1 farkla yenildi şimdi evinde nasıl saldırıyolar.Elerler elenirler ama emek sarfediyolar takım oyunuyla.Dün yine Young Boys etkili oynadı bizim takıma karşı.1 Gol'ün yanında 2 şutları da direkten döndü..
Kızıl Yıldız da ilk Maç'ta bizim gibi Bodo Glimt'e 1 farkla yenildi şimdi evinde nasıl saldırıyolar.Elerler elenirler ama emek sarfediyolar takım oyunuyla.Dün yine Young Boys etkili oynadı bizim takıma karşı.1 Gol'ün yanında 2 şutları da direkten döndü..
Abi beş yüz tane pozisyon yersen mala bağlarsın ben sana bi tokat atayım sen karşılık verirsin ben sana sağlı sollu durmadan tokat atsam başın döner mala bağlarsın dakka başı pozisyon yedik dün erorr verdi adam en sonundamusleranın korcan çelikaymışcasına işler yapmasına anlam veremiyorum. Neyse arda hocanın dominasyonuna 1 sene kaldı sabır çekelim bir süre. Twitter da sergeni buldum gidip biraz yıldız haritalarımızı sorayım.
Hala yıldız konuşuluyor yeter be kardeşim yeter takım galaksi zatenEmre Kaplan: Galatasaray’dan bir tanesi yıldız isim olmak üzere 2-3 tane transfer bekliyorum.
Beşiktaş maçından sonrada dedim burada transfer beklemeyin gelmez gaz alıyolar diye gene aynı senaryo oyalıyorlar taraftarı rezilliği unutturma sevdası transfer gelecek sorunlar bitecek havası yaratmaya çalışıyorlar son gün bitane çöp kazık gelir en fazlaHala yıldız konuşuluyor yeter be kardeşim yeter takım galaksi zaten
Uzatırlar gibi onu çılgin atıyordu gecen sene herifET galiba 2026 da başkanlığa aday olabiliyor. Rose un
Ekli dosyayı görüntüle 258850
ya birakin su herifleri ya. Daha hocayi elestiremeyen adamlar transfer bekliyormus. Dun dedi ya zaten hoca alacagiz diye. Muhabir diye geciniyor bu herifler.Emre Kaplan: Galatasaray’dan bir tanesi yıldız isim olmak üzere 2-3 tane transfer bekliyorum.
zvejzda!!!Kızıl Yıldız da ilk Maç'ta bizim gibi Bodo Glimt'e 1 farkla yenildi şimdi evinde nasıl saldırıyolar.Elerler elenirler ama emek sarfediyolar takım oyunuyla.Dün yine Young Boys etkili oynadı bizim takıma karşı.1 Gol'ün yanında 2 şutları da direkten döndü..