Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Milson'u Anadolu Takımlar'ı niye almamış acaba.Müthiş iş yapardı.Ankaragücü'nde de oynarken bize Gol de atmıştı.Şampiyonluk Maç'ında.Kasımpaşa'da mesela iş yapardı onlar alabilirdi rahatlıkla bence yav :D

Tahminimce zaha gönderecekler köhn gönderecekler oliviera duboisten çıkacaklar, kesinlikle John ariasa gidecekler çünkü Okan hoca bu adamı ısrarla istiyor devre arasından beri bide sol bek alacaklar ama on numara almayacaklar inşallah böyle olmaz ya on numara almak zorundalar yada sistem değiştirmek transfer sezonu başında bende on numaraya yer yok diyordum ama yabancı sınırı açılacak alınması gerekiyor hemde fizikli koşan bir oyuncu olarak on numara alınmalı , KESİN OLARAK ARİASA GİDECEKLER KANAT OLARAK

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim Değişikliği
Yabancı Hoca
Kadayıf topçulardan uzak bir transfer planlaması
Zaman ve Sabır

hepsi birbirinden zor süreçler bizden bir yol olmaz

Okan henüz gitmez. Mevcut bek oyuncularıyla iyi futbol oynamak imkansız.
Muslera bence ilk maçta yedigi hatali gollerden dolayı çok stresliydi bugun, turun gittiğini anlayıncada sinirlerine hakim olamadı; yapmamaliydi tabiki ama Muslera'nin terbiyesiz bir karakter olmadigini biliyoruz.
Olay o degil ki disiplin. Yapti minyapti,yakti mi yakti o zaman kusura bakmayacak

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an çok büyük bir hayal kırıklığı var..Bjk ve 2 young boys maçları maalesef hezimet oldu..Bu maçlarda yenilirsin,kaybedersin ama rezalet oyunlarla kaybettik.

Ama hayat da devam ediyor bu sene şampiyon olmak direk sampiyonlar ligi vizesi demek,rakiplerinin yaptığı yatırımı 1 sene daha boşa çıkartmak demek hatta uefa da bile bir şekilde ilerleme şansımız var..Şu anki kadroya en az 3 takviye yapılmazsa bunların olması çok zor bu nedenle kalan 1 haftayı çok iyi değerlendirmemiz lazım..

Emre Kaplan: Galatasaray’dan bir tanesi yıldız isim olmak üzere 2-3 tane transfer bekliyorum.
onceki surecle beraber *dunku kohn & berkan degisimin den bir cikarim yaparsak ;
durumu salt oyuncu nun yetersizligine baglamak yanilgi yaparak, zincirleme ilisik , oynanan yetersiz random oyun taktigi,,anlamsiz yayilim, hatali rakip analizli format ve oyuncu tercihi,,yama tandansli devsirme bekler vs derken

- gidisat -
bu bolgeye birisi gelir burdan kacis yok . bunda hoca nin da hatasi bariz her anlamda .

mesajin ana tema'si ; sol bek - tahminim galan gelir, sayet diger talipli teklifi yukseltip one gecmezse .

saygi ve selamlar

Tahminimce zaha gönderecekler köhn gönderecekler oliviera duboisten çıkacaklar, kesinlikle John ariasa gidecekler çünkü Okan hoca bu adamı ısrarla istiyor devre arasından beri bide sol bek alacaklar ama on numara almayacaklar inşallah böyle olmaz ya on numara almak zorundalar yada sistem değiştirmek transfer sezonu başında bende on numaraya yer yok diyordum ama yabancı sınırı açılacak alınması gerekiyor hemde fizikli koşan bir oyuncu olarak on numara alınmalı , KESİN OLARAK ARİASA GİDECEKLER KANAT OLARAK

Ayrıca ben sadece satış yapıp maaşı yüksek oyunculardan çıkıp kimseyi almamaları taraftarıyım bu sene için , ihtimal olarak söyledim bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt