Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aral şimşir gene gol attı vizyonlu yönetim olsa alırdı değeri daha da artmadan ama nerde.

Sanki isimlere fazla takılıyoruz gibi. Bir iki futbolcu hariç sorun tamamen hocadan kaynaklı
Bence de

Mesela Köhn gerçekten tüm inancımı yitirdim olmaz artık oraya bir değişim gerekiyor eyvallah ama tüm takımın kötü olduğu durumda ne yapıcaz tüm takımı mı değiştireceğiz?

Slavia maçını izleyen var mı daha ilk yarı 5’lik ederlerdi bizi, biz neden kat kat fazla para harcayıp bu seviyelere çıkamıyoruz

200 m euro ile çok iyi takım kurarsın.

Bizim takımda araba lastiği var,

uçak kanadı var,

tır dorsesi var.

Bir arada bir şey ifade etmiyorlar. Sekans yok.

Bu niye kendi kendine gelin guvey oluyor? Kim istiyor bunu baskan olarak yav

Rodop sormus?

Rodop : Adnan Polat ile görüştüm. "Ben başkanlık defterini 2011'de bana yapılanların ardından kapattım. Ben Galatasaray'a ancak dışarıdan destek verebilirim. Galatasaray Başkanlığım söz konusu değil."

Ayhan akman güzellemeleri yapanlar gecmisi unutuyorlar galiba

Yine dursun özbek dönemi mustafa denizli ile yollar ayrildiktan sonra bulent korkmaz’a yarim sezon icin teklif yapildi ama kabul etmedi

Ayhan akman o dönem bulent korkmaz’in yardimcisiydi

Riekerink takimin basina gecti ve sonraki sezon baslangicinda cenk ergun ayhan akman’i riekerink’in yardimcisi yapti

Riekerink kovuldu yerine tudor geldi ayhan yardimciliga devam etti

Yeni sezona tudor ile baslandi ve ayhan yardimciliga devam etti

Son dönem yine dursun özbek baskanliga secildi,futbol direktörü olarak cenk ergün atandi ve yaptigi ilk icraat futbol direktörlügü yardimcisi adi altinda ayhan akman’i göreve baslattilar

Bütün bunlari üst üstte koydugunuzda ayhan akman’in kimin adami veya kimlerle yakinligi oldugunu anlarsiniz diye düsünüyorum

Kızıl Yıldız da ilk Maç'ta bizim gibi Bodo Glimt'e 1 farkla yenildi şimdi evinde nasıl saldırıyolar.Elerler elenirler ama emek sarfediyolar takım oyunuyla.Dün yine Young Boys etkili oynadı bizim takıma karşı.1 Gol'ün yanında 2 şutları da direkten döndü..
izliyorum maçı adamlar ne top oynuyor sahaya çok dengeli yerleşiyorlar ve bilin bakalım bu takımı sol kanat oyuncusu kim? Ankaragücünde ilk 11e giremeyen Milson : )

Ekli dosyalar

• IMG_1497.webp
    IMG_1497.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt