Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha'nın günah keçisi olması şahsımı üzmekte (kerem ile zahanın ayrılmasını istiyorum evet ama bu şekil değil)

İçeride ki fener maçında davinson vardı ne değişti çıkabildik mi savunmadan 10 kişi fenere şut çekemedik. Hoca bahane arıyor sürekli egosu yüzünden göremiyor sorunu.
1724929967637.webp
1724929995699.webp

bizimle fb arasındaki ortalama pozisyonların rezilliğine bakınca herşey ortaya çıkıyor

zaha yi gecen sene ifb alsa simdi 15 e flan napoli ye satiyodu

biz mallar üzerine para verip feshetmege calisiyoruz
Neden sürekli Napoli? sorusunu merak edersen benim bu konu hakkında şu başlıkta bir kaç paylaşımım mevcut.

İçeride ki fener maçında davinson vardı ne değişti çıkabildik mi savunmadan 10 kişi fenere şut çekemedik. Hoca bahane arıyor sürekli egosu yüzünden göremiyor sorunu.
YB maçından sonra rakibin iyi oynamasını bile bahane olarak sunabilen biri. Açık açık şeyleri bize kalktı dedi

YB maçından sonra rakibin iyi oynamasını bile bahane olarak sunabilen biri. Açık açık şeyleri bize kalktı dedi
Yb iyi falan oynamadı sen rakibi küçümseyip çift forvet üzerine en büyük fizik avantajlı oyuncunu sağ beke çekersen rakip iyi görünür. Orta sahayı alıp atak devamlılığını saglayabilseydin 5 atardın bu young boys'a. Okan buruk napti orta sahayı boşaltı yetmedi kanadında temposuz adamları oynattı rakip topu alan tarla buldu orta sahada.

Hikmet pınarbaşı dinledim, okan hocanın ömrü 1.5 sene diyor, ondan sonra oyuncuların fiziği gitmiyor bu oyuna dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt