Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın gitmesini istemem bence yönetim ve içerideki hain kişiler gitmeli tabiki okan hoca maç maç bakıldığında yanlış ve hatalı karar ve 11 kullanıyor ama bu yönetim kaynaklı oluyor bence istenilen oyuncular bence bu sene alınmadı erden timur (inşallah seneye başkan olur) zamanında 1 ve 2 transfer tercihleri alındığı için 2 sene üst üste şampiyonluk geldi. Bence yönetimi biz indirmeliyiz ultraslan taraftar grubu hiç sevemiyorum içerisindeki başlar yüzünden s.ş ve ekibi ancak gerçek taraftar grubumuz bu yönetimi harcar ise bu sene bir şans olabilir aksi taktirde yine 2 sene bjk ya da bir anadolu kulübü şampiyonluğu görüp tekrar sıfırdan başlarız ve bu artık beni sinir ediyor. Saygılar

Fransız taraftarlar onun hızına kimse yetişemeyecek yazıyorlar , eski Zaha sanıyorlar gariplerim 😀

Orda coşarsa kahrolurum lan

Terzici getiremezler çap yok
Kurbanovu da düşünmezler sanmıyorum

Tudor var bi
Sen kimi istiyosun
kovuluyor ediyor da on numara kulüplere gitmeyi başarıyor matah bir torpili olmadan. Değişik biri.

Zaha'dan çıkıp maaşını hermosoya gömecekler planlama şov var yine.

Lyon’dan takaslanacak kimse var mı onlar da baya adam göndermeye çalışıyolardı ?

kovuluyor ediyor da on numara kulüplere gitmeyi başarıyor matah bir torpili olmadan. Değişik biri.

Zaha'dan çıkıp maaşını hermosoya gömecekler planlama şov var yine.
Enteresan ya cidden

İyi de oynatıyodu he izleyebildiğim kadarıyla

Tranaferleri de iyi ve mantıklıydı oyununa uygun isimler buluyo

Ama topçularla geçinemiyo hala o yüzden paketliyolar sanırsam

Kohn, Dubois, Cicaldau, Morutan, Zaha gidiyor galiba.

Halil Dervisoglu kayiplarda.

Sergio belirsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt