Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.761
- 48.152
- 4.933
Cok yanlis yapiyoruz. Kovulacak hoca icin zaha gönderilmez
Uefada rakip olarak karşılaştığımızda bu bek hattının içinden geçince okan şu kavruk arkadaş kim acil alın raporu verir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok yanlis yapiyoruz. Kovulacak hoca icin zaha gönderilmez
Tudor ancak yıkıp yeniden yapılanacak takımın geçiş dönemi hocası olur.
Bilmiyorum boşta kim var. Tudor kesinlikle olmaz amaTerzici getiremezler çap yok
Kurbanovu da düşünmezler sanmıyorum
Tudor var bi
Sen kimi istiyosun
varLyon’dan takaslanacak kimse var mı onlar da baya adam göndermeye çalışıyolardı ?
Sangare kim rtş? Nazım Sangare mi?Zaha, Abdül, Kohn, Oliveira out
Sangare (kiralik) + Sterling + Hermoso + sol bek in
Boşta kimse yok işte bunların çapının yeteceğiBilmiyorum boşta kim var. Tudor kesinlikle olmaz ama
Herseyi bilemeyizSu olsun karsisinda kapanan bir takim olunca o bos alanlari bulamayacagi icin calim atmasi gerekecek ozaman acaba neler yapar bilmiyoruz
Hangi paralel evrende? Bu evrende olmayacağı kesin de.Zaha, Abdül, Kohn, Oliveira out
Sangare (kiralik) + Sterling + Hermoso + sol bek in
İyi hoca olmadığı gibi kötüde insanZahayi hiç beğenmedim ama adam kamp görmüş,iyi de oynamış, sonra yerine kerem oynatiliyor, sonra da hocan seni taraftar önüne atıyor.
Bu transferler Şampiyonlar Ligi varken bile zordu Hakan'ım sen ne yaptın yav![]()
Bizim takımdan bi halt olmaz bu sezon. Yabancı getirsen alışana kadar sezon biterBoşta kimse yok işte bunların çapının yeteceği
İyi hoca olmadığı gibi kötüde insan
Kendi aldırdığı adamlarla da birbirlerini boğazlıyorlar.Geldiğinde takımın en iyi oyuncusu Bruma'yı kadro dışı bırakmıştı. Hiç gerek yok.