Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.008
- 2.385
- 698
Rafa Silvayi biz almis olsak bu katkiyi veremeyecekti bosuna uzulmeyin. Jelert Bayern Manu kanatlarina adim attirmadi burda cop muamelesi cekiliyor kurgu diye bisey yok cunku takimda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Eninde sonunda yapacak. İlk senesinde de yunus kerem kanadı ile az kalsın şampiyonluk gidecekti. Artık birimi uyardı kendimi uyandı bilemicem ama doğruyu bulmuştu. 2 yıl gelen şampiyonluk ego yükselmesine sebeb oldu. İlk yılı gibi çok geçmeden doğruyu bulmasını beklicezİlk gelirken yazmıştım, sahada da benzer şeyleri görüyorum, okan hoca saradan verim alacak bir adam değil. Gedsondan inanılmaz verim alırdı mesela, tam onun kalemi, beygir gibi koşar vs
Yarisini ödeyeceksek gitmesine de gerek yok
8 milyon aliyor 4’unu ödeyecegiz anlamina geliyor bu
Kalsin daha iyi
Maaşının yarısını Okan ödemeli.Haluk Yürekli: "Zaha ve Köhn Galatasaray'dan ayrılıyor. Zaha 1 yıl kiralık + opsiyon yok Lyon'a transfer oluyor maaşının yarısını Galatasaray ödeyecek."
Simeone orta saha arıyordu bosta rabiotta birde oda 5 buyuk lig istiyor bence birbirlerini karşilıyorlar o yuzden dedimBilemem, hic oraya uyacak bir oyuncu degil profil olarak.
Dogru ama cok maas istiyor bunun anasi, o yuzden Atletico ihtimali bana uzak duruyor. Son gun bakalim ne olacak.Simeone orta saha arıyordu bosta rabiotta birde oda 5 buyuk lig istiyor bence birbirlerini karşilıyorlar o yuzden dedim
en son milan istiyor haberini gördüm ama anlaşma olsa romano girerdi anası onun şartlarını da beğenmedi büyük himitalSimeone orta saha arıyordu bosta rabiotta birde oda 5 buyuk lig istiyor bence birbirlerini karşilıyorlar o yuzden dedim