Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yurekli:

Zaha, Lyon'a kiralanıyor. Satın alma opsiyonu yok. Zaha'nın maaşının yarısını Galatasaray, diğer yarısını Lyon ödeyecek.

Seneye tekrar Galatasaray'da.

:red:

Braga Serdar Saatçi'yi gönderiyomuş.Ts ile ilgili haberler var da biz de alırsak şaşırmam ben yav :D

İlk gelirken yazmıştım, sahada da benzer şeyleri görüyorum, okan hoca saradan verim alacak bir adam değil. Gedsondan inanılmaz verim alırdı mesela, tam onun kalemi, beygir gibi koşar vs
Eninde sonunda yapacak. İlk senesinde de yunus kerem kanadı ile az kalsın şampiyonluk gidecekti. Artık birimi uyardı kendimi uyandı bilemicem ama doğruyu bulmuştu. 2 yıl gelen şampiyonluk ego yükselmesine sebeb oldu. İlk yılı gibi çok geçmeden doğruyu bulmasını beklicez

Zaha olayından sonra ne desek boş ...

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da hainler var
Bunca fiyaskonun, göz göre göre rakiplerin şampiyon kadronun önüne geçmesinin başka açıklaması olamaz

1724964501170.webp

zaha yeni hocamızla 5. günün şafağındaki gandalf gibi belirecektir seneye florya'da (kemerburgaz'da sular kesik hala)

Haluk Yürekli: "Galatasaray 29 Ağustos günü sol bekini Werder Bremen'e kiralıyor bu tamamen yanlış bir politika."

Gökhan Dinç: "Galatasaray 3 tane transfer yapacak yapması gereken 3 mü tartışılır."

Yok abi bu kadar rezil bir yönetim olamaz

Zaha‘nin yari maasini ödemek nedir lan

Ulan ozaman kalsin bari, su an eldeki kanatlarin hepsinden iyi

Bu adam birden niye böyle silindi aklim almiyor

Haluk Yürekli: "Sol bek Jacobs transferi bitti. Bu oyuncunun transferi çok daha önceden bitebilirdi gece hayatını araştırdıktan sonra imza atmaya karar verdiler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt