Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu bold olanlar haluğun yeni söyledikleri. Barışı satın yunusu koyun bari de okan ve cüceleri diye film çekelim.

1,78 m -- 1,87 m-- 1,84 m-- 1,84 m
--------1,66 m---1,77 m
1,86 m ---1,69 m ---1,68 m
----------1,81 m
Arias sirtina torreira yi alsa yine kafa topu alamazlar 😂😂 nasil taktik ama duayen hocam benim

Jelert toreira mertens yunus kerem arias

Bu adam hakkında derhal görevi kötüye kullanmaktan soruşturma açılmalı

Illa bir kanat alinacaksa topun degerini bilen tarz olarak arda turan gibi topun takimda kalmasini saglayan bir kanat alinsin
bu arias bayağı çalışkan bi adam knk. dediğin özellikler de mevcut ama 13-14M gibi rakamlar çok çok uçuk

+ bunun da boyu kısa arkadaş. yeter yaw
1724966045091.png

Şu bold olanlar haluğun yeni söyledikleri. Barışı satın yunusu koyun bari de okan ve cüceleri diye film çekelim.

1,78 m -- 1,87 m-- 1,84 m-- 1,84 m
--------1,66 m---1,77 m
1,86 m ---1,69 m ---1,68 m
----------1,81 m
gazi koşusu jokeyleri mi bu ekip

6 numara mı arıyoruz

lucas torreira ne oynuyor bu takımda

yoksa 12 kisi mi oynucaz

Zaha bizim premier lig den bildigimiz zaha degil yani walker’i paramparca ettigi günlerden bayagi gerilemis bir zaha izledik gecen sezon

Gitmesi bizim adimiza bir kayip olmaz

Ama maasinin yarisini ödeyeceksek gitmesinin bir manasi yok

Limit farkli sekilde acilabilir illa yarisini ödeyelim gitsin mantigi yanlis

Yok ya kesin bizim scout ekibinin videolarina montaj yapılıyor. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum ben. Bizimki de gariban gibi izliyor beğeniyor hemen alın diyor izlediğinin replikasi çıkınca da yenisini istiyor

O kadar olumszuluk yaşadıkki yarın fner berabere kalsada biraz gülsek yav vala vucudumun fner puan kaybına ihtiyacı var başka hiç bir şey istemiyorum.

Kaybedilmis henuz birsey yok, evet CL'ye gidememek hayal kirikligi oldu ama daha ligde 2 hafta yaptik. Lig var, AL'de gruplardan cikip devam etmek varken bu takima transfer yapilmali hele soz konusu oyuncular gidecekse iste Zaha, Dubois, Kohn falan. Yoksa yine beklerde Baris, Berkan ve Kaan falan oynamaya devam eder. Kerem'de formsuz oldugunda yerine adam koyamayiz.

Okan Buruk ne yapar bilemem ama takviye lazim kisaca. O dedigin genclerin hic birini Okan oynatmaz.
Benim anlamadigim ligde 2'de 2 basladiktan sonra bile ligi cope atmaya hevesli oldu herkes. Yani umuttur bir insani yasatan diyoruz. Ligden kopmadik, niye hedefsiz kalmisiz gibi davraniliyor? Al'de ise toplayabildigimiz kadar puan toplamaliyiz ki UEFA Kulupler siralamasinda yukarilara tirmanalim. Pes etmek bize yakismaz. Daha bitmis bir sey yok. Sampiyonlar Ligi maci hayal kirikligi oldu ama sezon da batti gitti diye davranmaya gerek yok. Taraftar simdiden pes ederse zaten asil o zaman sezonu kapatip gidelim.

Tabii takim ve Okan hoca da oynayacaklari ve oynatacaklari oyunla bizlere tekrar umut asilamali. Onlara cok buyuk gorev dusuyor.

Kadro böyle şekilleniyor:

Muslera/Güvenç/Şen

Jelert/Ayhan
Sánchez/Nelsson/Baltacı
Hermoso/Bardakcı
Jakobs/Kutlu

Torreira/Akman
Sara/Demirbay

Ziyech/Demir
Mertens/Akgün
Yılmaz/Aktürkoğlu

Icardi/Batshuayi

Bir yabancı hakkı daha var ama Avrupa’ya bildirebilmek için Türkiye’de yetişmemiş bir oyuncuyu (Yusuf Demir gibi) çıkartmak gerekiyor.

arias joker oyuncunun hası da kerem'in alternatifi olabileceğine dair pek emare görmedim.

Bizim yazdığımız tarihi hiç kimse silemez. Ehueheueueh.
Fragmana bak olm. Koca ekipte .k gibi olmuş diyebilecek bir adam yok muydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt