Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son maçta orta sahanın defolarını görmeyip o bölgeye oyuncu almazlarsa yazık. Young Boys gibi sıradan bir takım bile ilk yarıda kontra atakta 10 tane geçiş hücumu yaptı. Ama 6 alıp, Torreira yı mı 8 e çekersin yoksa safi 8 numaramı alırlar bilmem ama oraya 1 kişi şart oğlu şat.

Futbolu kafada bırakmamı olsa Badou Ndiaye'ye bile razı hale geldik vallahi.

Ayrıca kanatta sırf egona zarar gelmesin diye Zaha'yı gönder, sahada sürekli trip atan Kerem ve pek de bir şey veremeyeceğini düşündüğüm Ziyech'i kadroda tut. O kadar panik haldeler ki şu an halt ettiklerini kendileri dahi bilmiyor.

Eğer bu yeni transferlerden 1 tanesi hazır değil diye ilk 11'e alınmazlarsa ağız dolusu hakaretler edip banlanmayı göze alıcam. 2 yıl önce abim kadar saygı duydugum adama şu an korkunç bir nefret besliyorum.

Obligasyon kim orta sahada oynar mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jakobs hiç içime sinmedi şu şikecilerin ilgilendiği eleman iyiye benziyodu keşke onu zorlasaydık

Adam silen orta saha almayacağız anlaşılan.

İnadına sümküreyim Okan

Jakops'ta zorunlu opsiyon yok o zaman 20 maç oynama gibi bir şarta bağlı madde var Angelino'ya benzerse. Zorunlu olmaması iyi. Hermosa'ya verilecek maaş bana fazla geldi. Zaha'nın maaşından kurtardığımız parayı Hermosa'ya veriyorlar anlaşılan. Hermosa, Davinson seviyesinden bir stoper mi?

Abicim top sürebilen orta sahamız yok, top sürebilen rakibe karşı orta sahamız yok Tor dışında istediğin yere istediğin adamı al ortamız delik deşik, sonra stoper kötü, bek kötü, kaleci kötü o kötü bu kötü bitmez.

Kanatlarımız kağnıdan hallice ve top öğütme makineleri bu da hücumu tıkıyor ona da bir çözüm yok. İstediğin kadar en iyi sol beki ve sol stoperi al evet belki 1 gol az yeriz ama oyundaki tıkanıklığa hiçbir faydası yok bu eylemlerin.

monacolulara gore jakobs asiri ofansif bir bekmis. hicbirsey anlamadim bu isten. hoca ozaman 3lü oynatmayimi dusunuyor...

Ula bir gün dışarda takıldım neler olmuş neler. Nelsson gitti mi niye kadrolara yazmıyorsunuz

Kim gitti kim geldi beyler bir ozet geçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt