Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias ile Yakup gelirse 50 mio harcayıp tam konferans seviyesinde takım kurmuş olacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30m euro harcatip tekrardan sol bek aldiriyor.Jelertide begenmedi sag bek aldirir:D Ahmet mehmeti yenmek için hermoso aldirir.

Bir sezon başı ancak bu kadar rezalet geçirilebilirdi. Geleniyle, gideniyle, sonuçlarıyla fecaat bir süreçten geçtik.

Oğuz Aydın'i hoca çok istiyor başkan bizzat pazarlık yapıyor denilirken fener transfer etti.

Elde cok var denilen kanatlardan olan ve kampı iyi geçirdiği söylenen zaha küstürülüp bedavaya lyona gönderiliyor. Papatya falı gibi bir var bir yok olan ziyech gitmek istiyor transfer dönemi biraz daha geç kapansa o da gidecek. Tete gitti gittiği yerde şov yapıyor.

İki beke GS tarihinde görülmemiş bir şekilde 20 milyon Euro gömüldü ve bunların biri kopenhag'tan alınmış cılız, korkak görünen topçu iken diğeri de fransa liginin orta seviye bir takımında sakatlık geçmişi olan Afrikalı standart bir sol bek. 3-5 milyona Eboue, Mariano, Saracchi gibi kendini kanıtlamış oyuncular izliyorduk biz. Şimdi 10'ar milyon verilen topçulara bak.

Aylardır orta saha diye yalvardık getirebildikleri oyuncu İngiltere 2. liginden o da 20 milyon euroluk bir kumar oldu. Mertens o yaşta o bölgeyi kaldıramaz tartışmasız bir isim gelsin dedik Rafa Silva fırsatı kaçırıldı.

Apo rezalet durumda, Nelsson önde oynayan takımlara uygun değil, Sanchez zırt pırt sakatlanıyor derken şampiyonlar liginden elenince stoper almak akıllarına geldi.

Hem fener hem bjk doğru transferlerle hem kadroyu genişletti, hem de kalite kattılar.
Bizim takım ise plansizliklar silsilesi içinde geçen süreçte şampiyonlar ligi biletinden olurken Eylül ayına girilirken birçok soru işareti taşıyor, bu seneden hiçbir umudum kalmadı.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle bizde olmayan orta saha alacağız deyip Kerem demirbay tarzı sara yı almak inanılmaz gereksiz oldu, bize en acilinden sırtı dönük top alabilen driplinkçi, hızlı bir orta saha lazımdı, adanaki maestronun bir gömlek üstü orta saha bize yeterdi ki bundan 100 tane felan bulursun

Bize şuan tam olarak fernando reges lazım rabiot mesela bu takımı 2 seviye yukarı çeker bas parayı al

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

🎙️ Emre Kaplan:

"Galatasaray'da Jhon Arias ile ilgili kısa süre içerisinde gelişme gerçekleşebilir!"

Zaha, dubois, oliviera, tete, ziyech, köhn bunlardan çıkılması çok önemli, hem katkıları çok sınırlıydı hem de egoları sebebiyle köhn hariç sürekli huzur bozacak bir tarzları vardı, geçen sene son maçlarındaki ziyech hariç hiçbirinden doğru dürüst katkı alamadın, hocanın bu oyuncuları değerlendirememesi ise farklı konu ancak bu kadar papaz oyuncuyu kullanmak imkansıza yakın zaten, bunlar yerine genç başarıya aç adamlar lazım, takımda icardi, torreira davinson hermoso varken yıldıza gerek yok artık

Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Okan buruk siz benim oyunumu anlamıyorsunuz lafından sonra tüm yorumcular baya baya Okan buruka cephe almış durumda.
Galatasaray’a orta saha lazım diye bir yorum gördüm deyip laf attığı Emre Özcanmış. Özellikle o tayfa cephe aldı.

*lorient *donemi bu yetenegi ve ondeki diger ikiliyi hot line 3lu olarak begenmistim. ki, o donemler akabinde kendisini scout tandansli sassuolo kapmisti....

*o donemden *izledigim maclar da (*sag ayakli sol wide bolge de ) sekanslar da bayagi dikkatimi cekmisti. buna binaen -guncel durumuna bir atifta bulunmak gerekirse; bolgesi ozelinde elit oyuncu kivamina gelmesi icin elbette eksikleri mevcut .

italyan kulubuyle devam eder diye dusunuyordum sayet dusmeselerdi. kulubun tum planlari alt ust oldu.

kendisine son donem marsilya ve fb de ilgili idi, sassuolo baskaninin bizzat kendi aciklamasidir bu . aciklamadan hatirladigim -bekledikleri miktar hafizam yaniltmiyorsa; 15~20 m $

ic pazar dan lazio da ilgili idi .

linkteki diger isim
samba diyarindaki kolombiya 'lin cikisi mesakkatli olabilir mevcut kulubu bayagi kendisine bagli gorunuyor....

zaha dan cidden cikiyorsak. mantikli bir hamle *olur kanisindayim.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,

saygi ve selamlar.
Üstat oyuncu kalite ve repertuar olarak iyi olabilir ama bu adama da git 90 dk önde bas dersen, 2 maç sonra buna da söveriz gibi duruyor. Hoş, bu bütün gelecek kanat oyuncusu için geçerli.

3 ay boyunca çıktı her kameraya o insana kıymık gibi batan gülümsemesi ile kadrom iyi kadromu koruyacağım gibisinden laflar etti sonra yönetim transfer yapmıyor oluyor, adam beşiktaş maçına kadar daha doğrusu parma maçına kadar kendisini ciddi ciddi city seviyesinde falan görüyordu, O geçen sene topladığı 102 puanı falan binbir zorluklarla falan topladığını mucizeler falan yarattığını düşünüyordu. Herifte tanrısal bir ego var korkunç bir adam. Bir takımın hocası nasıl prag'a elendikten sonra her uzatılan kameraya gülüp yeterli bir kadromuz var diyebilir aklım hayalım almıyor benim. Sonra da yönetim zamanında transfer yapmadı oluyor ee şimdi nasıl yapabiliyorlar o zaman ? demekki yapmayan yönetim değilmiş adam istememiş. Yazık günah şu herife altın tepside baklava sunuyor adamlar geceli gündüzlü calışıyorlar suçlu yönetim oluyor.

Arias Rashicanın 1 tık yavaş 1 tık daha teknik versiyonu gibi 10m euro falan çok paralar bence o adam için. Akıp gidecek bir kanat değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt