Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.586
- 1.461
- 2.223
takimin icine ettiler yav inanilmaz bi olay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O taraftarla alakalı. Taraftar cephe aldığı için ve taraftara yaranmak için yapıyorlar.Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Okan buruk siz benim oyunumu anlamıyorsunuz lafından sonra tüm yorumcular baya baya Okan buruka cephe almış durumda.
Kesinlikle bizde olmayan orta saha alacağız deyip Kerem demirbay tarzı sara yı almak inanılmaz gereksiz oldu, bize en acilinden sırtı dönük top alabilen driplinkçi, hızlı bir orta saha lazımdı, adanaki maestronun bir gömlek üstü orta saha bize yeterdi ki bundan 100 tane felan bulursun
tjk hala yok pahasına gönderiyor yada fesih ediyor renkdaş hiç oyuncu sattıklarını görmedim2023 beşiktaşına dönmüş durumdayız. Random hareketler, eldekileri yok pahasına göndermeler.
Galatasaray’a orta saha lazım diye bir yorum gördüm deyip laf attığı Emre Özcanmış. Özellikle o tayfa cephe aldı.Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Okan buruk siz benim oyunumu anlamıyorsunuz lafından sonra tüm yorumcular baya baya Okan buruka cephe almış durumda.
Üstat oyuncu kalite ve repertuar olarak iyi olabilir ama bu adama da git 90 dk önde bas dersen, 2 maç sonra buna da söveriz gibi duruyor. Hoş, bu bütün gelecek kanat oyuncusu için geçerli.*lorient *donemi bu yetenegi ve ondeki diger ikiliyi hot line 3lu olarak begenmistim. ki, o donemler akabinde kendisini scout tandansli sassuolo kapmisti....
*o donemden *izledigim maclar da (*sag ayakli sol wide bolge de ) sekanslar da bayagi dikkatimi cekmisti. buna binaen -guncel durumuna bir atifta bulunmak gerekirse; bolgesi ozelinde elit oyuncu kivamina gelmesi icin elbette eksikleri mevcut .
italyan kulubuyle devam eder diye dusunuyordum sayet dusmeselerdi. kulubun tum planlari alt ust oldu.
kendisine son donem marsilya ve fb de ilgili idi, sassuolo baskaninin bizzat kendi aciklamasidir bu . aciklamadan hatirladigim -bekledikleri miktar hafizam yaniltmiyorsa; 15~20 m $
ic pazar dan lazio da ilgili idi .
linkteki diger isim
samba diyarindaki kolombiya 'lin cikisi mesakkatli olabilir mevcut kulubu bayagi kendisine bagli gorunuyor....
zaha dan cidden cikiyorsak. mantikli bir hamle *olur kanisindayim.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,
saygi ve selamlar.
Torreirayı hapur hupur yemeye kararlı mısınTsnin ozetini izledim bu lundstram Torreiradan iyi
Apo-Kerem bağlarım çok zayıfladı, onları var saymıyorum pek.Keremin duruyor hala