- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
O bayernde kalıyorComan'i da sor Coman'i da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bayernde kalıyorComan'i da sor Coman'i da.
Elimizde Zaha var ama Laurente'ye aşık taraftarlarımız var inanılır gibi değil. Ya arkadaş bu adamların kralı ZAHA zaten önemli olan Zahayı oynatacak "HOCA" lazım bize.
ya abi alsak ne olacak diye düşünmüyor değilim
hoca maalesef ortasaha kullanımı ve oyun tercihi konusunda farklılığa gitmiyor bir türlü
rabiot da gelse bu şekilde üstünden balistik füze gibi bir o tarafa bir bu tarafa giden toplara bakar
Zaha'nin teke tek tek hic bir adam gecememesinden ya da kagni gibi yavaş olmasindan da Okan mi sorumlu? Biraz mantik. Zaha ilk 15 mac cok sans aldiElimizde Zaha var ama Laurente'ye aşık taraftarlarımız var inanılır gibi değil. Ya arkadaş bu adamların kralı ZAHA zaten önemli olan Zahayı oynatacak "HOCA" lazım bize.
Lazio'yu kurtaracak hamle
Babam sorumlu değil ya.Zaha teke tek lte hic bir adam gecememesinden ya da kagni gibi yavaş olmasindan da Okan mi sorumlu? Biraz mantik. Zaha ilk 15 mac cok sans aldi
katiliyorum bu tespite ama kimi alacaklar merak ediyorum. Yine gider en manasiz kanati bulup getirebilir bunlar.
Parlamadan yazın başında almamız lazımdı aslında. Plan programı olan bir yönetim yazın başında keremi satıp alırdı hem bunu hem de oğuz aydın'ı. Ama biz naptık kanadımız fazla diye oğuzu istemedik şuan da kanat arıyoruz.10 m eurodan aşağı vermezler, o kadar da etmez.
Danimarka’dan oyuncu alımına son verilmeli.
Berkan Torera yapar, Sara oynamazHocam eldeki defansif orta sahaları mi oynatacak acaba ben yıl boyu sara nin 8 olacağını düşünmüyorum. Geçen yıl zaten öyle çıktık maclara fb derbisinde de Kadıköy'de berkan in olduğu maçlar oldu yine farklı bir isim
Senin yaptigin herseyden baskalari mi sorumlu? Oyle olursa sonun Zaha gibi olur sonra bakBabam sorumlu değil ya.
Telegram grubunda konuşulan tek sol kanat ismi Kerem Aktürkoğlu.10 milyon euroya satışta yaptılar hareketlenebilir bu transfer bence yavSpartak Moskova taraftar Telegram grubundayımArias'ı alacağımızı ve Kerem Aktürkoğlu'nu onlara satacağımızı söylüyolar.Taraftarlardan 1'i Arias'ı biz alalım demiş
Ben de Arias kısa boylu 1 oyuncu ve takım oyununa en yakın isim Kerem Aktürkoğlu deyip ikna ettim
![]()
Barış, Boey gibi ileri giden adamlar fizik kaliteleri ve bireysel idmanlarla başardı bunu.İleri giden tek oyuncu Barış bakalım o da bu sezon sıçacak mı diğerleri gibi
Olm ruslarin telegram grubuna mi dahil oldun ruh hastasi misin sen :dTelegram grubunda konuşulan tek sol kanat ismi Kerem Aktürkoğlu.10 milyon euroya satışta yaptılar hareketlenebilir bu transfer bence yav![]()