Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde Zaha var ama Laurente'ye aşık taraftarlarımız var inanılır gibi değil. Ya arkadaş bu adamların kralı ZAHA zaten önemli olan Zahayı oynatacak "HOCA" lazım bize.

10 ver üst seviye adam al
adam senin ucube sistemine, tercihlerine uymadı diye bedava gönder
20 ver daha alt klasman adam al
Toplam zarar 30 olsun
Ve kimse hocaya yav noluyor, elindeki daha iyi neden işe yaramıyor diye sormasın

Bu sene yaşananlar tam olarak budur

ya abi alsak ne olacak diye düşünmüyor değilim

hoca maalesef ortasaha kullanımı ve oyun tercihi konusunda farklılığa gitmiyor bir türlü

rabiot da gelse bu şekilde üstünden balistik füze gibi bir o tarafa bir bu tarafa giden toplara bakar

Bu sezon için yapılacak bir şey yok. Tekrar şampiyon yapmak zorunda Okan. Yapsa da yapamasa da gelecek sezon devam etmem kendisiyle.

katiliyorum bu tespite ama kimi alacaklar merak ediyorum. Yine gider en alakasiz kanati bulup getirebilir bunlar.

Elimizde Zaha var ama Laurente'ye aşık taraftarlarımız var inanılır gibi değil. Ya arkadaş bu adamların kralı ZAHA zaten önemli olan Zahayı oynatacak "HOCA" lazım bize.
Zaha'nin teke tek tek hic bir adam gecememesinden ya da kagni gibi yavaş olmasindan da Okan mi sorumlu? Biraz mantik. Zaha ilk 15 mac cok sans aldi

10 m eurodan aşağı vermezler, o kadar da etmez.

Danimarka’dan oyuncu alımına son verilmeli.
Parlamadan yazın başında almamız lazımdı aslında. Plan programı olan bir yönetim yazın başında keremi satıp alırdı hem bunu hem de oğuz aydın'ı. Ama biz naptık kanadımız fazla diye oğuzu istemedik şuan da kanat arıyoruz.

Hocam eldeki defansif orta sahaları mi oynatacak acaba ben yıl boyu sara nin 8 olacağını düşünmüyorum. Geçen yıl zaten öyle çıktık maclara fb derbisinde de Kadıköy'de berkan in olduğu maçlar oldu yine farklı bir isim
Berkan Torera yapar, Sara oynamaz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka gibi Zaha'yı kullanamıyoruz çıldırmamak elde değil ya. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Spartak Moskova taraftar Telegram grubundayım :D Arias'ı alacağımızı ve Kerem Aktürkoğlu'nu onlara satacağımızı söylüyolar.Taraftarlardan 1'i Arias'ı biz alalım demiş :D Ben de Arias kısa boylu 1 oyuncu ve takım oyununa en yakın isim Kerem Aktürkoğlu deyip ikna ettim :D
Telegram grubunda konuşulan tek sol kanat ismi Kerem Aktürkoğlu.10 milyon euroya satışta yaptılar hareketlenebilir bu transfer bence yav :D

İleri giden tek oyuncu Barış bakalım o da bu sezon sıçacak mı diğerleri gibi
Barış, Boey gibi ileri giden adamlar fizik kaliteleri ve bireysel idmanlarla başardı bunu.

Okan Buruk isimli şahsın bir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Bireysel çalışmayan herkes geriye gidiyor zaten bunu görüyoruz.

Boks çalışıp ağırlık kaldırdı diye beli kalınlaşan ve ağırlaşan bir sol stoperin var, teknik heyet ise bu süreci sadece izledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt