Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.198
- 24.227
- 3.093
Hermoso Avrupadan son dakika teklif gelir mi diye bekledi demekki başka açıklaması olamaz çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hermoso, Jakobs ve Rabiot yap o surata ekmek banalım ama orta saha almayacaklar malesef.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30+ g/a yapar rahatSterling'i al üstüne 5 milyon deseler almam.
Koşarken süreki eli açık, kalçayı gereğinden fazla kullanıyor ve atletizmini yitirdi. Burada çok kart yer30+ g/a yapar rahat
Almanyada simdi kapandiAn itibariyle İtalya da transfer sezonu kapanmış oldu, 2 saat öncede Almanya kapandı
rabiot için 5 büyük lig yalan olacak sanırım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Free agent olarak PL’e istedigi zaman gidebilir. Diger ligleri bilmiyorum.An itibariyle İtalya da transfer sezonu kapanmış oldu, 2 saat öncede Almanya kapandı
rabiot için 5 büyük lig yalan olacak sanırım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beşiktaş’a fark atacağız rahat maç dedin maç öncesiŞampiyon olacağız zaten bundan hiç kuşkum yok ama can sıkan inat etmesi etme inat orta saha al üçlüye dön göze güzel gelen oyun oynayalım
Almanyada simdi kapandi
Pozitif düşünüyorum geçen sene de herkes f5 uçup kaçıyor derken şampiyon olacağız diyordum hem burada hemde sosyal yaşantımda takımın şuanki gidişatı evet kötü ama şampiyon olacağımızı düşünüyorum ortada bir hedef varsa her zaman bizim adımıza olumlu sonuçlanmıştır 25.şampiyonluk 5.yıldız demek bence toparlanacağız he bu Okan burukla olur olmaz orasını bilemem ama bu sezonu kaybetmeyeceğiz benceBeşiktaş’a fark atacağız rahat maç dedin maç öncesi
Young Boys’u eleyeceğiz şüphem yok dedin
Şimdi de şamp olacağız hiç kuşkum yok diyorsun
Bunlar cidden yaşanır haSancho tam Uruk hocanın yok yere kulübeye hapsedeceği topçu
Ayrıca Keremperestler de ağbi Kero varken gidip bitik sönük yıldız Sancho aldınız o yüzden çocuğun mental dağıldı fln diye ağlama fırsatı bulacaktır
Yönetim bu fırsatı kaçırmaz Sancho için tüm şartları zorlar
Sterling’in ölüsü double double yapar yavKoşarken süreki eli açık, kalçayı gereğinden fazla kullanıyor ve atletizmini yitirdi. Burada çok kart yer
Abi orta saha alınabilir ya sarayı Mertens yerine de kullanır Mertensden vazgeçtiği oraya batsı koymasından belli bence orta saha net istiyor Şuan sarayı ileride kullanacaktırRabiot'u almayacaklar, sonucta Demirbay, Sara varken Rabiot oraya olmaz artik + o kadar yatirim yaptik Sara icin. Orta saha alinacaksa (ki ihtimal vermiyorum) tempolu + drippling iyi + defansif yonden biraz agresif oyuncu lazim. Oyle birini Okan Buruk istemiyor zaten.
Mumkunse PSG'den Ayman Kari'yi isterim hem fazla yuk de olmaz maliyeti acisindan. Onu akil eder mi transfer komitesi? Tabi ki hayir![]()