Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hermoso Avrupadan son dakika teklif gelir mi diye bekledi demekki başka açıklaması olamaz çünkü.

Yazın başında sağ bek, 8 ve 10 numara ve yedek santrafor alacağız deniyordu,

Sonra 10 numaradan vazgeçildi

Şimdi 30 milyon Euro’u kaybettikten sonra transferin bitmesine 3 gün kala harıl harıl sol bek, sol stoper ve kanat arıyoruz

Harika planlama harika transfer dönemi

An itibariyle İtalya da transfer sezonu kapanmış oldu, 2 saat öncede Almanya kapandı

rabiot için 5 büyük lig yalan olacak sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Jelert Davinson Hermosa Jacobs
Torreira Rabiot
Barış Sara Sterling
İcardi

Rahatlıkla kurulabilecek bir kadro Şuan sterling kiralık opsiyon lu al rabiotu bitir gitti

An itibariyle İtalya da transfer sezonu kapanmış oldu, 2 saat öncede Almanya kapandı

rabiot için 5 büyük lig yalan olacak sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Free agent olarak PL’e istedigi zaman gidebilir. Diger ligleri bilmiyorum.

Şampiyon olacağız zaten bundan hiç kuşkum yok ama can sıkan inat etmesi etme inat orta saha al üçlüye dön göze güzel gelen oyun oynayalım
Beşiktaş’a fark atacağız rahat maç dedin maç öncesi
Young Boys’u eleyeceğiz şüphem yok dedin

Şimdi de şamp olacağız hiç kuşkum yok diyorsun

Italya ispanya gece yarisi benim bildigim

Beşiktaş’a fark atacağız rahat maç dedin maç öncesi
Young Boys’u eleyeceğiz şüphem yok dedin

Şimdi de şamp olacağız hiç kuşkum yok diyorsun
Pozitif düşünüyorum geçen sene de herkes f5 uçup kaçıyor derken şampiyon olacağız diyordum hem burada hemde sosyal yaşantımda takımın şuanki gidişatı evet kötü ama şampiyon olacağımızı düşünüyorum ortada bir hedef varsa her zaman bizim adımıza olumlu sonuçlanmıştır 25.şampiyonluk 5.yıldız demek bence toparlanacağız he bu Okan burukla olur olmaz orasını bilemem ama bu sezonu kaybetmeyeceğiz bence

Sancho tam Uruk hocanın yok yere kulübeye hapsedeceği topçu

Ayrıca Keremperestler de ağbi Kero varken gidip bitik sönük yıldız Sancho aldınız o yüzden çocuğun mental dağıldı fln diye ağlama fırsatı bulacaktır

Yönetim bu fırsatı kaçırmaz Sancho için tüm şartları zorlar
Bunlar cidden yaşanır ha

Aktürkoğlu ile Okanın çiftliği olarak da değiştirelim ismi zira altı pastan tavana dikip durmasının sebebi meğerse Zaha imiş.

Rabiot'u almayacaklar, sonucta Demirbay, Sara varken Rabiot oraya olmaz artik + o kadar yatirim yaptik Sara icin. Orta saha alinacaksa (ki ihtimal vermiyorum) tempolu + drippling iyi + defansif yonden biraz agresif oyuncu lazim. Oyle birini de Okan Buruk istemiyor zaten.

Mumkunse PSG'den Ayman Kari'yi isterim hem fazla yuk de olmaz maliyeti acisindan. Onu akil eder mi transfer komitesi? Tabi ki hayir :)

Rabiot'u almayacaklar, sonucta Demirbay, Sara varken Rabiot oraya olmaz artik + o kadar yatirim yaptik Sara icin. Orta saha alinacaksa (ki ihtimal vermiyorum) tempolu + drippling iyi + defansif yonden biraz agresif oyuncu lazim. Oyle birini Okan Buruk istemiyor zaten.

Mumkunse PSG'den Ayman Kari'yi isterim hem fazla yuk de olmaz maliyeti acisindan. Onu akil eder mi transfer komitesi? Tabi ki hayir :)
Abi orta saha alınabilir ya sarayı Mertens yerine de kullanır Mertensden vazgeçtiği oraya batsı koymasından belli bence orta saha net istiyor Şuan sarayı ileride kullanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt