Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting taraftarı bu cendereden tesis basıp yönetici döverek çıkmıştı...

Hay Rabiotunuza. Herif boşta free agent olarak biri çeker onu her türlü ortada falan kalmadı

Hermosoda büyük fırsat kaçıyor

Abi ne güzel baslamistim 400'lu sayfalardan keyifli keyifli okuyordum. Muhabbet fena degil. Hermosolar gelmiş herkes pozitif. Sports dijitalden bilgiler aktarılıyor, tartisiliyor, herşey yolunda yani. Ne ara geldi konu Hermoso transferi zora girdiye ya?

Bilgi: transfer dönemi resmi olarak kapanmadan önce bir oyuncu serbest statüde ise o oyuncu transfer dönemi bittikten sonra da transfer olabilir.

Burada önemli olan her ligin kendine özel, oyuncular için 'squad registration' tarihi belirlenmiştir yani lisans işlemleri için.

İtalya'da bu tarih ne bilmiyorum ama Roma tabi istediği oyuncuyu UEFA için en geç Salı gününe yetiştirmek isteyecektir.

Abi ne güzel baslamistim 400'lu sayfalardan keyifli keyifli okuyordum. Muhabbet fena degil. Hermosolar gelmiş herkes pozitif. Sports dijitalden bilgiler aktarılıyor, tartisiliyor, herşey yolunda yani. Ne ara geldi konu Hermoso transferi zora girdiye ya?
Kimlerdensin Celal

HY: “Zaha sonrası kiralık kanat transferi planlaması yapılıyor”

Apo takımdaki tek sol stoper. Yerine oynayan herkesin o tarafta verimi bariz düşüyor. Hermoso'nun olmaması değil de oluyor gibi olup olmaması moralimi bozar. Apo'nun bu haline tahammülüm kalmadı zira.

Bizim takım bitik durumda ama moruinho çingeni sürekli saçma sapan açıklama yapıp bizi diriltmeye çalışıyo bu adama zeki falan diyenler vardı bi de :asd:

adam akıllı 2 3 takviye yapın 6.hafta şu mourinho'ya koyup ağlatalım icardi o zamana kadar form tutar kuşlara sokmayı seviyor kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt