Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Sporting taraftarı bu cendereden tesis basıp yönetici döverek çıkmıştı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro yapMendy yem
Ya bununda anasina ayri dedesine ayri sovucem gece geceJose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor
Jose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor
Konu dışı mesaj atmayalım lütfenJose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor
Bununda anasını avradını yedi ceddini seveyim rüyalarına aslanın çükü girsinJose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor
Kimlerdensin CelalAbi ne güzel baslamistim 400'lu sayfalardan keyifli keyifli okuyordum. Muhabbet fena degil. Hermosolar gelmiş herkes pozitif. Sports dijitalden bilgiler aktarılıyor, tartisiliyor, herşey yolunda yani. Ne ara geldi konu Hermoso transferi zora girdiye ya?
Yenilgi ve bu tarz sinir bozucu olaylarda Liverpool forumuna profil fotomu atıp çıkıyorum, ugramıyorum buralaraSon olmayacak seni temin ederim![]()
Dursun düğün evine gelin almaya gitse oradan bile eli boş döner.Anasını dursuna yapalım

Ideal kadro yapamiyom, sonumuz kötüKadro yap
Orada da tahminen şampiyonluk gidiyordu da susup floryada olmak istedi.Erden Timura da ayrı tavım. Madem bu kadar çok kakaydı bu yönetim ve bunu biliyordun, seçime ne demeye listelerinden girip adamlar kazandıktan 10 gün sonra istifa ettin?
Cavanda transferini hatırlatan bir hamle olur.Mendyi alın tsden