Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.127
- 9.136
- 2.398
Damper reis kaldı heAbdulkerimoso
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Damper reis kaldı heAbdulkerimoso
imkanı yokHermoso işi dursunu seçime götürür bu kadar büyük konuşuyorum.
Hermoso gelirse gider herhaldeDamper reis kaldı he
Sen simdi burda tam neyi anlamadinBen sana geçen futbol öğren demiştim vazgeçtim, Türkçe öğren hemen
Keşke olsaydım yav yatımda puro + viski yapıyordum.Yusuf yazıcı'nın menajeri misin Taha ? O salagin bizde ne işi var .
Gaassarayımız için kendimi feda ettim, ısssslak imzamı attım, hayırlı olsun camiamızaSON DAKIKA
GSC ÖZEL
@Ali Rıza DEMİR Akşam saatlerinde Rabiot‘un annesi Veronique hanımla birebir görüşme gerçekleştirecek
![]()
![]()
Veronique Ali Riza çifti şu an Point Otelden ayrıldı
Seni iyi anacazGaassarayımız için kendimi feda ettim, ısssslak imzamı attım, hayırlı olsun camiamıza
Tatavayi geç haci sonuc ne sen onu söyle? Detaylarını versene sözleşmenin? Bi de ne kadarını feda ettin kendinin?Gaassarayımız için kendimi feda ettim, ısssslak imzamı attım, hayırlı olsun camiamıza
İfb derbiden sonra nereye şutlanır , o zamana kadar neye geç kalmış olacaz , 3,4 farkla kaybedeceksek ifb niye şutlanıyorSen simdi burda tam neyi anlamadin
Hacı ben 2 sene önce değişim istiyordum olmadı. Önceliğim Muslera değil şu an. Okan gidecekse hayırlı bir iş yapmış olurMuslera yarın okan buruku yiyecek yaz bunu bir kenarı @Barış Savaş
Barış dedem buna böyle der , demiş bileMuslera yarın okan buruku yiyecek yaz bunu bir kenarı @Barış Savaş
Hermoso Avrupadan son dakika teklif gelir mi diye bekledi demekki başka açıklaması olamaz çünkü.