Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha’nın gitmesi gerekiyordu ama gidiş şartlarına bak rezalet. Dursun gitmediği sürece yaptığı her hamleyle zarar verecek kulübe. Mümkünse kimseyi almasınlar. Hatta göndermesinler de. Önce kendileri defolsun

3-5 ay sonra hatırlatırım bu mesajını. Kaydettim. Şimdi uzun uzun hiç yazamam. Yazacak bir şey de yok gerçi. Apo kafada futbolu bitirmiş. Boksör falan olma niyeti olabilir. Hayır gelmez artık

3-5 ay sonra Abdülkerim daha kötü oldu diye ben haksız çıkmış olmuyorum ki. Ben zaten "kesin toparlar" demedim, bildiğimiz Abdülkerim o mevkiye çok uygun dedim. Hatta o taktik diziliş son dönemki kusurlarını da gizler dedim, bir de TOPARLAYABİLİR dedim. Olasılık verdim. Gerçekten artık yokuş aşağı da gidebilir, o olasılık da var. Ancak zamanında toparlamış bu kadar adam varken, o da BELKİ toparlayabilir. Çok erken kelle alıyorsun dedim ve bu iddianı destekleyen hiçbir geçerli gerekçen ve argümanın yok. Sadece kafada bitirmiş gibi afaki, işkembeden sallama bir argümandan ibaret bu inancın... Umarım bitirmemiştir kafada...

O yüzden 3-5 ay sonra bir şey hatırlatma bana...

Ayrıca süre uzadıkça ihtimal düşse de 3-5 aydan sonra da toparlayabilir. 2 sene sonra bile hala toparlayabilir atıyorum. [Bu 2 sene sabretmemiz gerektiği anlamına gelmez tabi]

"Lyon, Zaha için Galatasaray'a 3 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Zaha'nın maaşı Galatasaray tarafından karşılanacak. Satın alma opsiyonu bulunmuyor."

L'Equipe

Bu saçmalığa neden yeterli tepki gösterilmiyor eğer L'Equipe'e kesin güveniyorsak? Dalga geçer gibi bir anlaşma olmuş.

Bu sene için beklentiye girmeyin. Yeni avrupa ligi ilginç olmuş onu izlemek daha güzel olacK.

6761.jpg

Süresi yokmuş ama dediğin gibi federasyondan onay almaları gerekiyor ve kadrolarında yer olması gerekiyormuş. Kimse zaten kadrosunu bile isteye risk alıp da eksik bildirmeyeceği için pek fazla böyle transferler görmüyoruz.
Romanin kadroyu eksik bildirme olasılığı var mı acaba kritik olan o, ve bu yol kapalıysa zaten ya Arabistan ya biz olacagiz 3 aydır serbest adami almayan Araplar da Avrupa'da transferin bittiği gün mü almak istemeleri tuttu.

Ben romanın böyle bir free transfer konusunda riske girip zar atacağını düşünmüyorum gerekiyorsa 1 milyon fazla verir o transferi yaparlardı süre boyunca.
Manu koneyi akşam ustune yetistirmeye çalışan adamlar bu işi de yapması çok uzun surmezdi bence

24 tane oyuncuları var görünüyor, interde 27 olabilir de olmayabilir de. Birde bu adamlarda 3 stoper var hadi birini geç 2 tane, avrupaya bildirmek isteyeceklerdir elbet bize olan UEFA kadro kısıtlaması bunlara da var peki Avrupa'ya bildirmek için uygun mu bu transfer o da önemli.

Neydi ki bu ucube kural. UEFA'ya 25 kızı bildiriiyormussun UEFA oyuncu yetisme kuralları falan uyuyorlar yanlış hesaplamadiysam.

Yarın akşam bunun kokusu çıkar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt