Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende böyle polyannaca düşünüyordum abi saldım artık olumlu düşünmüyorum hermosayı kaptırmışızdır muhtemelen yada bizi kullanmıştır
polyana gibi düşünmekten ziyade marzio ve fabri bu sene baya yalı bebesinin adamı gibi çalışıyorlar. Gelir gelmez bir şey diyemem ama bu sene bu 2 it kırığının haberlerine şüpheli yaklaşıyorum.

Hermoso İtalya yolcusu.
Gerek yok beklemeye.
Ben Roma'nın Hermoso'nun istediği maaşlara çıkacağını pek sanmıyorum sol stoperleri Ndicka iken oraya daha ucuz ve kısa vadeli 1+1 gibi Hummels yapma ihtimalleri yüksek gibi. Arabistan ilgisi doğruysa yıllık 8-10'a oraya gitme ihtimali daha yüksek bence.

Ben Roma'nın Hermoso'nun istediği maaşlara çıkacağını pek sanmıyorum sol stoperleri Ndicka iken oraya daha ucuz ve kısa vadeli 1+1 gibi Hummels yapma ihtimalleri yüksek gibi. Arabistan ilgisi doğruysa yıllık 8-10'a oraya gitme ihtimali daha yüksek bence.
Hermoso bizden istediği ücreti istemiyor ki Roma için, Paredes gibi, daha uygun bir ücrete gidiyor.

Feyenoord Bidstrup'u Salzburg'dan 17 milyon euroya alıyomuş.Biz gittik 10 Numara olan Gabriel Sara'yı 18 milyon euroya aldık yav :D

polyana gibi düşünmekten ziyade marzio ve fabri bu sene baya yalı bebesinin adamı gibi çalışıyorlar. Gelir gelmez bir şey diyemem ama bu sene bu 2 it kırığının haberlerine şüpheli yaklaşıyorum.
Bu haber muhabirlerinin hepsi zaten paralı köpek muhtemelen geçen sene bizde verdik bu sene vermeyince kötü belledi bizi bu it

Hermoso bizden istediği ücreti istemez ki Roma için, Paredes gibi, daha uygun bir ücrete gidecek bence.
Ne kadar istiyormuş Roma'dan? Hermoso zaten Madrid'ten 4 mil yıllık net alıyormuş sanmıyorum Roma'dan az istesin. Bizim önerdiğimize yakın para vermezlerse oraya gideceğini sanmıyorum dediğim gibi Al İttihad tarafı asıl olabilir oradan iyi para bekliyordu ama alamamıştı şimdi o iyi para geldiyse oraya gider.

4 gün ban yedik niye yedigimi bilmiyorum
bile küfür filan etmedim ama tekrar foruma katilmak cok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt