Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.387
- 3.150
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spor bakanı istedi diye bir futbolcunun kulüp değiştirmesi, günümüz futbolunda beklenen bir durum değildir. Profesyonel futbolcuların transferleri kendi kararları, kulüpleri ve menajerlerinin planlarıyla gerçekleşir.Yahu spor bakanı istedi diye herif fenere gider mi? Hayır dersin o kadar. Ülkenin bakanı istedi diye ben kariyerimi ona göre mi yönlendireceğim.
1 yıl kiralayacağız pişmesi içinJelert nereye gidiyor
Gs taraftarı yine doğru tespit yapmışHem de 1 yılda
Ah mason her taşın altından çıkıyon be dayı
Katilirim bu yorumaBu bizim için daha tehlikeli değil mi yav.
Riskli bir futbolumuz var.
u23 kontenjanını o bölgede riske edemeyecek kadar kritik bir bölge. Daha tecrübeli kaşar bir herif ile orayı geçiştirmek daha mantık dahilinde olacaktır.
U23 kontenjanını da net olarak bir tanesi kanat olmalı. Diğeri de as sağ bek.
68 yıl kiralasak bile geri gelirken jelert
İnşallah altı yanmaz
Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.
İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.
O halde sana singo yapalim rtasHiç izlemedim abi adamı nasıl fit olayım, kimi istiyorum bilmiyorum ama hızlı bir stoper istediğim kesin