Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu spor bakanı istedi diye herif fenere gider mi? Hayır dersin o kadar. Ülkenin bakanı istedi diye ben kariyerimi ona göre mi yönlendireceğim.
Spor bakanı istedi diye bir futbolcunun kulüp değiştirmesi, günümüz futbolunda beklenen bir durum değildir. Profesyonel futbolcuların transferleri kendi kararları, kulüpleri ve menajerlerinin planlarıyla gerçekleşir.

Ancak Türkiye'de durum böyle değil. Aşağıdaki olayları unuttun mu?

:red:

1000030049.webp

Yunus o serefsiz fbli menajeri ile yollarini ayirmiyorsa kadro disi birakilmali

Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.

İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.

kralhan terzi de aksi bisey demediğine göre ifb ye gitmis heralde lawuk

Kerem fbye giderse, Yunus da hala bu menajer ile devam ederse direkt sözleşme feshedilsin, o da gidebilir isterse fenere. Ki Yunus takımdaki en favori oyuncularımdan biri olmasına rağmen söylüyorum bunu.

Evet ikisi de iyi futbolcular ama binlerce örnekte de görüldüğü gibi onların Galatasaraya olan ihtiyacı Galatasarayın onlara olan ihtiyacından çok daha fazla.

Önlerinde bin tane örnek var. Şu şekil rakibe gidip başarılı olmuş kaç kişi sayabilirsin

Bu bizim için daha tehlikeli değil mi yav.
Riskli bir futbolumuz var.
u23 kontenjanını o bölgede riske edemeyecek kadar kritik bir bölge. Daha tecrübeli kaşar bir herif ile orayı geçiştirmek daha mantık dahilinde olacaktır.
U23 kontenjanını da net olarak bir tanesi kanat olmalı.
Diğeri de as sağ bek.
Katilirim bu yoruma

efsaneniz mertens işte
ciro fln kardeşim büyük gsli

Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.

İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.

Helal et mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt