Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.522
- 18.103
- 2.228
FB keremi alıp bjkye mi kiralayacak
irfan can bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada bir çok kişi tamamen hissiyatla seneye fenerde yazmıştı benficaya giderken. O öngörü boşa değildi. Bunu hissettiren keremdi. Şimdi Barış yurdışı yapsa seneye fenere de gitse bugünden seneye fenerde demezsin.Gs taraftarı yine doğru tespit yapmış
Nasıl helal et bulamıyormuş yav. Sanki asgari ücretle çalışan adamlar da. Ulan ülkenin dibi hayvancılık yapan ülkeler dolu. Bir tane kasap bulup bir büyük baş kestirseler kelle başı 6 ay her öğün sadece et yerler.Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.
İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.
Şimdi 12 + 210+4 = 10 serbest yabanci ve 4 tane U23 yabanci degilmiydi?
Kerem’in saçları dökülüyor mu? Hayır, meraktan soruyorum… Kamera biraz yaklaştı da, alnı mı açıldı yoksa ışık mı öyle vurdu, emin olamadım. Sencr minoksidil mi sürüyor sabah akşam gizli gizli? Yoksa YouTube'dan "saç çıkaran kür" videolarını mı izliyor???
3 günden başlıyorfebe topçusuna küfürün cezası nedir acaba öğrenebilir miyim ? @Recep Buruk
Yunusa mecburuz, son maçta gördük, yunus da bunun farkındaYunus o serefsiz fbli menajeri ile yollarini ayirmiyorsa kadro disi birakilmali
Üstüne biberiye yağı da kullansa nanay
irfan can bence
teşekkür ederim3 günden başlıyor
bu acıklama ne arkadaşım