Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.930
- 48.252
- 4.933
Sana ne be adam para getirip gitsin de nereye giderse gitsin.Defansa tecrübeli herif
Jelert nereye gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana ne be adam para getirip gitsin de nereye giderse gitsin.Defansa tecrübeli herif
Jelert nereye gidiyor
sosyal sorumluluk
inşallah gider ya ani şu takımda ahmet kutucudan sonraki en kötü oyuncu.40 yaşındaki nwakambe karşısında ezilen topçudan hayır mı gelir.Yakında yeni takımı belli olur
fb'liler bu kulübe giremez. Burası galatasarayBerke
Ferdi
Arda Güler
Acil 3 transfer hemen
vay hain mertens
Tipi tete'ye benziyor diye ben istemiyordum hocamKim laf etti
Herkes istiyordu ikisini de
fb'liler bu kulübe giremez. Burası galatasaray
Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.
İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.
La gitsin iste haber çıkmıyor o yüzden diyorum kiralık gider ama ben parayı geçtim yer kaplamasinSana ne be adam para getirip gitsin de nereye giderse gitsin.
zahanın adamlığının zekatı hain keremin adamlığından çok daha fazladır .Zaha adamdir
vay hain mertens
Adam taharet almıyor , bu hadis çelişkili olabilir diyorAllah'ım yarabbim eksiklerimiz var Yönetim transferler nerede diyeceğine milllet hala erzincan peynirini konuşuyor.
Kerem’in saçları dökülüyor mu? Hayır, meraktan soruyorum… Kamera biraz yaklaştı da, alnı mı açıldı yoksa ışık mı öyle vurdu, emin olamadım. Sencr minoksidil mi sürüyor sabah akşam gizli gizli? Yoksa YouTube'dan "saç çıkaran kür" videolarını mı izliyor???Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.
İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.
Helal et mi