Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra şöyle mi yani olay

TSL transfer dönemi açılış 1 haziran
Spor bakanlığı transfer dönemi açılış 3 ağustos

Allah'ım yarabbim eksiklerimiz var Yönetim transferler nerede diyeceğine milllet hala erzincan peynirini konuşuyor.

Önümüzde Frankowski ve Angelino gibi 2 güncel örnek varken isme göre değil ihtiyaca göre transfer yapmayı öğrenmiş olmamız gerekirdi.

Beraldo, Stanisic, Pavard gibi isimler kariyerlerine ya da güncel oynadıkları kulüplere bakılırsa burun kıvrılacak isimler değiller. Ancak GS'nin mevcut oyun planına uygun olduklarını söyleyemem.

Bizim için olmazsa olmaz şey sağ bek ve stoper pozisyonuna 2 tane atletik oyuncu almak. Hatta 6-8 pozisyonuna da genç ve atletik oyuncu dışında alınacak her isim fuzuli olur

Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.

İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.

Orkun videoda buna info veriyordu ben Hollanda da özel bir kasaba kestiriyorum diye 😂

Gideceğim, gideceğim diye tutturuyorsun, elimizi de zayıflattın, 12’ye gittin. Bir sene sonra geri dönüyorsun, neymiş, helal et bulamıyormuşsun. Ulan Avrupa sanki sen gittiğinde Hristiyanlığı seçti. Hiç mi milli takım arkadaşına sormazsın, benim böyle takıntılarım var, oralarda nasıl oluyor filan diye.

İnşallah saçların tam dökülmez de kelaynak gibi olursun.
Kerem’in saçları dökülüyor mu? Hayır, meraktan soruyorum… Kamera biraz yaklaştı da, alnı mı açıldı yoksa ışık mı öyle vurdu, emin olamadım. Sencr minoksidil mi sürüyor sabah akşam gizli gizli? Yoksa YouTube'dan "saç çıkaran kür" videolarını mı izliyor???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt