Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.070
- 5.623
- 1.983
O tarz da birini alacağımızı düşünüyorum.Donnaruma olursa en iyisi olur.Donnaruma ve alisson listede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O tarz da birini alacağımızı düşünüyorum.Donnaruma olursa en iyisi olur.Donnaruma ve alisson listede
Hissiyat olarak söyledim ama ben 0 ihtimal olduğunu düşünmüyorum Manchester kaleci bakıyor.Sıfır ihtimal.
Kalitesiz topcu almasinlar zaten. Nasil muslera 24 yasinda geldiyse o yaslarda bir kaleci bulabilirler. 20 milyon gibi rakamlara
Refleksleri harika bir kaleci ama 10 dakikalık videosunu izledim, bir kez bile topu tuttuğunu görmedim. Her seferinde topu kenara çeldi.Restesi alın gelin yau
5+15 e falan verirşler herhald
Onananin gelme ihtimali yok bizimkiler bu tip hata yapmazla şu dönemde.Hissiyat olarak söyledim ama ben 0 ihtimal olduğunu düşünmüyorum Manchester kaleci bakıyor.
OmurgasızNevzat yalamak icin bomboş soru sordu.
Ederson için cidden 20-25 istemişler. Kalktık masadan dedi.
Ederson için cidden 20-25 istemişler. Kalktık masadan dedi.
Sana kalsa osimhen de gelmiyorduAltay olmasin
acayip bir şey hemen alınmalı hem de u23e uyuyorSu lammense 15 verin getirin
muthis herif
tabii ki hayır, zaten imkanı olmayanları konuşması ya da olmuş bitmişleri dillendirmesi "çok çalışıyor yönetim ve teknik ekip" beklentisini maksimuma vuruyor genelde.Önceden isimleri mi versin? Ne yapsın anlamadım