Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arsenal chelsea hepsi fena kadro kuruyor yahu

bu sene PL efsane geçecek gibi

TOD , İP Tv hepsini aldım sıçana kadar futbol keyfss

Kalitesiz topcu almasinlar zaten. Nasil muslera 24 yasinda geldiyse o yaslarda bir kaleci bulabilirler. 20 milyon gibi rakamlara

14 sene öncenin piyasası yok.

O dönem 6.5 + 5 (Cana) şimdinin piyasasında 40.000.000 falan ediyor.

Şöyle düşünün 2009 senesinde Guiza 14.000.000 Euro’ya geldiğinde alınan altın miktarı ile Osimhen için ödenen 75.000.000 ile alınabilen aynı.

5-6 kat arttı dünya da transfer bedelleri dahi.

Kaleci olmasa 70-75 oldu zaten artık default fiyat.

Kaleci için yarısı gibi düşün 35-40 işte Chevalier giib Muslera kalitesinde 24-25 yaşında kaleciler.

Restesi alın gelin yau
5+15 e falan verirşler herhald
Refleksleri harika bir kaleci ama 10 dakikalık videosunu izledim, bir kez bile topu tuttuğunu görmedim. Her seferinde topu kenara çeldi.
Oysa bir kaleci alınırken birçok faktör göz önünde bulundurulmalı:
  • Yan toplar
  • Refleksler
  • Açık alanda çıkışlar
  • Top tekniği
  • Uzun toplar ve degaj
  • İletişim ve liderlik
  • Pozisyon alma
  • Hava hakimiyeti
  • Bire bir durumlar
  • Konsantrasyon ve mental dayanıklılık

Birbirlerinin yalanlarının üstüne basarak daha büyük yalan söylemeye çalışan yerli muhabirlerimize sormak isteriz hani nerde lan ederson? Bitti bitiyor geldi geliyor ctesiye yetişecek GS istese hemen getirir falan bin tane palavra sıktınız
Oysa herifi citynin salmayacağı gün gibü ortadaydı. Gelmeyeceğini sebebini de yazmıştık. Yav en azından öyle bir durum olsa avrupa basınından 1 tane ciddi haber çıkmaz mıydı? Kalacak diye sağlam tier haberi çıkmasına rağmenn hepsi yalan yalan dedi. E noldu şimdi

Türkiyedeki limitte sıkıntı yok ama uefa nın kriterlerine uymamız lazım dedi.

Önceden isimleri mi versin? Ne yapsın anlamadım
tabii ki hayır, zaten imkanı olmayanları konuşması ya da olmuş bitmişleri dillendirmesi "çok çalışıyor yönetim ve teknik ekip" beklentisini maksimuma vuruyor genelde.

isim konuşmamalı hoca transferde genel olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt