Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin ki organizasyon için fikrimi basin toplantısı konusunda söylemiştim ayni yerdeyim. 16 milyonluk şehirde 50 K adam bulamiyorsak çok taraftariz sayılarimiz arttikca artiyor, çıldırdık vs boş.

stadin lokasyon da bir etmen. bilet fiyatlarindan bagimsiz su mac kadikoy’de olsa stat etrafi mahser yeri gibi olur.

Zanioloyu yollayip rashica alsak ya....

Defansa da yardım ediyo,iyi yedek olur aslında.sagbek bile oynatırız.

Bu galiba dün gözden kacti. Icardi yeni 10no / SS olacak

Bizde orada oynadığında iyi gözüktü de; CL seviyesinde 10 numaramsı o pozisyonda aynı verimi göstermesi bence çok zor. Hani yaratacağı defansif zaaf, orta sahanın yumuşaması mevzsundan bağımsız; SADECE HÜCUM PERFORMANSI açısından da baksak ben CL'de ona o pozisyonda rahat alan verip oyun kurdurtmayacaklarını düşünüyorum çünkü öyle çok çabuk, çok hareketli, dar alanda çok etkili bir oyuncu değil. Hele sakatlık dönüşü daha da ağırlaşmış olabilir. Üst düzey futbolda orada çok çabuk hareket etmezsen hatlar arasında sana oyun kurdurmazlar bence. Hem alan daraltırlar hem o bölgede top alana hemen yaklaşırlar, basarlar, rahatsız ederler, sıkıştırırlar. Bana zor geliyor orada oynaması. Ha Süper Lig'de kurar yeteneğiyle.

Dün konuşulmuştur da yoktum bir şey soracağım?

Osimhen'in anlaşmasında yer alan 5+1 milyon € her yıl mı ödeyeceğiz yoksa sadece bu yıl için mi ödeyeceğiz?

Açıklamadan ben sadece bu yıl gibi algıladım ama eminde olamadım.

Yarin ki organizasyon için fikrimi basin toplantısı konusunda söylemiştim ayni yerdeyim. 16 milyonluk şehirde 50 K adam bulamiyorsak çok taraftariz sayılarimiz arttikca artiyor, çıldırdık vs boş.
Abi yaz günü kolay değil ya. 500 derece sıcak, parası olan tatilde zaten. Sonuçta amaçsız maç. Kombineler geçersiz ve 50 bin bilet satmaya çalışıyorsun. Bilet fiyatları da yüksektir kanımca. Kolay değil.

Alacağız. Yarın açıklansın

1754058994384.webp

Boş değil o laflar. Hazırlık maçına seyirci bulmak zor bizim ülkede. Resmi maçlar kapalı gişe, kombine bulamıyor millet
Iyide olay maç değil ki kötü veya iyi , küçük veyahut büyük bir organizasyon olacak neticede Osimhen için yarın. Istanbulda o kadar adam varken dolmamasını yanlış buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt