- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
paket paket rtaşBen şimdi katıl üyesi olmuştum ilk açıldığında bizim YouTube kanalına… ama yeni üyelikler mi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paket paket rtaşBen şimdi katıl üyesi olmuştum ilk açıldığında bizim YouTube kanalına… ama yeni üyelikler mi var?
Ben 30 ödüyorum
Osimhen geldikten sonra kaynak sağlamak için güncellendiBen 30 ödüyorum
Iyi degil sadece buyukAynen, şöyle bir laf var zaten;
California ulke olsa dunyanin en iyi ekonomisine sahip 4. ülkesi olur
ilyada destanı bir şiir neticesinde. madem bir hareket var,Iliad da hic degilse hareket var, kan var. Bir canlilik soz konusu. Ama onumuzdeki sezon Odyssey gibi olur insaAllah ta Odysseus'un eve donusu gibi kupayi evimize getiririz.
Bak aslinda Osi'nin tanitim videosuna cok iyi giderdi hee. Senaryoyu sanatciya degil de dijital tasarimciya yaptirinca oyle abuk seyler cikiyor ortaya.
4 - 5 trilyon dolar demişlerdi. Ingiltere o kadar var mı?Tek başına California sadece Çin Almanya ve İngilterenin gerisinde diye biliyorum, bizden sonraki en zengin ülkeler işte
Izmirli Omer: Iyi fikirmis ulan. Benim niye aklima gelmedi?ilyada destanı bir şiir neticesinde. madem bir hareket var,
"ilyada roman olsun"
diyebilir miyiz? şiir olmasından daha mantıklı sanki :d
Orta sahaya Antony Dennis'i alsak keşke Göztepe'den takasla falan.nerede benim dinamik evlatlarım? sağ bek/sol stoper/alternatif orta saha?
Spence fark yaratır.Bu adamı kiraya falan vermişler.Piyasa değeri falanda düşüktü.O dönemde işte başta şu transfer işinden anlayan adamlar olsa çok rahat alınırdı.Şu anSagbek Spence kale Antonin Kinsky ucuz olur
Yine kiralayacaklardır , Boeyin bir tık üstü, biraz daha güçlü ve savunması daha iyiSpence fark yaratır.Bu adamı kiraya falan vermişler.Piyasa değeri falanda düşüktü.O dönemde işte başta şu transfer işinden anlayan adamlar olsa çok rahat alınırdı.Şu an
Çok geliştirdi kendini.Geçen sene ilk izlediğimfe nasıl oynatmıyorlar bu adamı dedim.Şimdi çok zor almak.
4 - 5 trilyon dolar demişlerdi. Ingiltere o kadar var mı?
Japonya da fazla değil mi?
makat.gov
Hocam vasat ve Afrikalı isimlere gerek yokOrta sahaya Antony Dennis'i alsak keşke Göztepe'den takasla falan.
Kaleci hariç diğer iki ismi az çok izledik ama Şahsen çok net fikir sahibi değilim.sağ bek/stoper: (2 sene kiralık)
![]()
Josh Acheampong - Oyuncu profili 26/27
Josh Acheampong, 20, İngiltere ➤ Chelsea FC, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 5 May 2006, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
sol stoper: (1 sene kiralık)
![]()
Benoît Badiashile - Oyuncu profili 26/27
Benoît Badiashile, 25, Fransa ➤ Chelsea FC, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 26 Mar 2001, Limoges, Fransawww.transfermarkt.com.tr
kaleci: (8 m eur)
![]()
John Victor - Oyuncu profili 26/27
John Victor, 30, Brezilya ➤ Nottingham Forest, 2025'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 13 Şub 1996, Diadema, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
bu 3'ünü çözerdim.
orta saha için de eylül'ü beklerdim fırsat transferi illa ki düşer.