Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şimdi katıl üyesi olmuştum ilk açıldığında bizim YouTube kanalına… ama yeni üyelikler mi var?
paket paket rtaş

1754151590735.webp

nerede benim dinamik evlatlarım? sağ bek/sol stoper/alternatif orta saha?

Iliad da hic degilse hareket var, kan var. Bir canlilik soz konusu. Ama onumuzdeki sezon Odyssey gibi olur insaAllah ta Odysseus'un eve donusu gibi kupayi evimize getiririz.

Bak aslinda Osi'nin tanitim videosuna cok iyi giderdi hee. Senaryoyu sanatciya degil de dijital tasarimciya yaptirinca oyle abuk seyler cikiyor ortaya.
ilyada destanı bir şiir neticesinde. madem bir hareket var,

"ilyada roman olsun"

diyebilir miyiz? şiir olmasından daha mantıklı sanki :d

Sagbek Spence kale Antonin Kinsky ucuz olur
Spence fark yaratır.Bu adamı kiraya falan vermişler.Piyasa değeri falanda düşüktü.O dönemde işte başta şu transfer işinden anlayan adamlar olsa çok rahat alınırdı.Şu an
Çok geliştirdi kendini.Geçen sene ilk izlediğimfe nasıl oynatmıyorlar bu adamı dedim.Şimdi çok zor almak.

Spence fark yaratır.Bu adamı kiraya falan vermişler.Piyasa değeri falanda düşüktü.O dönemde işte başta şu transfer işinden anlayan adamlar olsa çok rahat alınırdı.Şu an
Çok geliştirdi kendini.Geçen sene ilk izlediğimfe nasıl oynatmıyorlar bu adamı dedim.Şimdi çok zor almak.
Yine kiralayacaklardır , Boeyin bir tık üstü, biraz daha güçlü ve savunması daha iyi

sağ bek/stoper: (2 sene kiralık)

sol stoper: (1 sene kiralık)

kaleci: (8 m eur)

bu 3'ünü çözerdim.

orta saha için de eylül'ü beklerdim fırsat transferi illa ki düşer.
Kaleci hariç diğer iki ismi az çok izledik ama Şahsen çok net fikir sahibi değilim.
Ama bizim osimeni bu meblalara aldığımız bu dönemde bir kaç mevkiyi bu şekilde bu tarz takımlardan olacak şekilde 2 senelik olur bir senelik kiralık olur hiç farketmez halletmemiz mantıklı olur.Varsın satın alma opsiyonu olmasın.
Diğer alınacak mevkilerede para kalır.Satın alma opsiyonluda oyuncular alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt