Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sallainin rövaşata denemesini görünce bşr kahkaha patlattım

bakın bu adamlar tehlikelidir

yok orayı yedekliyor yok bırayı yedekliyor diye diye asıl alınması gereken adamı almıyorsun

bu adam yunus sakatlandığında 2 ay boyunca 1 gol 0 asistle oynadı

teknik eleman 10 noda denedik çok iyi oynadı diyor
10 no adam almıyor sallai var diye

Geçenlerde de söyledi bir sürü 10 no var dedi almayacak muhtemelen. Orta sahaya da pek sıcak bakmıyor zaten Lemina yı zorla taraftar aldırdı

Bari Yunus u 10 no oynatsın en azından kadife bilekli, pas ve şutları kaliteli . Sallai anca koşsun dursun

Morata
Cuesta
Zaniolo
Kutucu
Berkan
Yusuf
Jelert
Köhn
Kazımcan
Eyüp

öncelikle bir gitsinler de

Lazio değil, şu Letonya takımları bile aynı şeyi üzerimizde rahat deniyor , Torreira sakat olsa takım kalmıyor abi , her maç kaza yaparız

Okan Hocanın teşhisi doğru aslında.. 'Her mevki de 2 iyi oyuncu istiyoruz' diye.. Osimhen e 75 sıkınca transfer iştahımız azaldı biraz.. Ama Osimhen transferi de sürüden ayrılıp, tek başına kalmak, olmak anlamında bir fırsattı..

Bu kadronun üstüne illaki takviye olacaktır ancak Torreira yı yedekleyecek biri olacağını sanmıyorum.. Her sene 1 - 2 bölgeye Sane kadar olmasa da 1 tık altı takviyeler yaparak gitmeliyiz.. Bu sene CL de ilk 16 her halükarda başarıdır benim için.. Kura şansı vs ile ilk 8 olursa tadından yenmez..

Barış ve Yunus satılamaz satılması teklif dahi edilemez

Maci 60 tan sonra izledim bilhassa baris ve yunusla birlikte oyun ustunlugu bize gecti.. Anladigim kadariyla ge el olarak performansimizdan memnun kalinmamis ..

Sane-Yunus-Baris

Osi

Su 4lu gercekten ligin icinden gecmeli Avrupada da asla bizi geride birakacak uzecek bir hucum hatti degil..
Sonradan katilanlar acigi kspatinca acayip seyler izleyebiliriz cogunuzun aksine takim beni heyecanlandirdi ozellikle yunus ve barisin istegi muazzamdi

ikinci yarı maçın büyük bölümünü rakip sahada oynadık ama 2 gol yiyebilirdik
birini boş kaleye kaçırdılar, diğerinde de penaltı ihtimali vardı.
bunları ne zaman azaltırız ancak o zaman avrupa başarısı gelir.

Maci 60 tan sonra izledim bilhassa baris ve yunusla birlikte oyun ustunlugu bize gecti.. Anladigim kadariyla ge el olarak performansimizdan memnun kalinmamis ..

Sane-Yunus-Baris

Osi

Su 4lu gercekten ligin icinden gecmeli Avrupada da asla bizi geride birakacak uzecek bir hucum hatti degil..
Sonradan katilanlar acigi kspatinca acayip seyler izleyebiliriz cogunuzun aksine takim beni heyecanlandirdi ozellikle yunus ve barisin istegi muazzamdi

İlk yarıda da gayet iyiydik, bi ara oyundan düştük o kadar.

Okan Buruk: "Hazırlık dönemindeyiz. Tamamlıyoruz. Şu anda orta sahayla ilgili bir düşüncemiz yok ama ilerleyen dönem içinde bununla ilgili karar vereceğiz. Neden böyle söylüyorum; çünkü önceliğimiz olan mevkiler var."

Bu takımı rashicalardan kurtaracağız bu yaz.ortasaha da gelecek, ilkay da.zaniolo kalır sallai gider gerekirse

Fırsat muhabbeti gibi. Düşüncemiz yok demesi de normal bence yav.
Yabancı sınırı kısıtlıyor oraya yapılacak transferi.
Belki 10 numarayı orta saha olarak görmüyor da olabirlir.
Yok orasina okey , cumle enteresan geldi.

Dusunmedigi seyin kararini zaten vermis olmuyor mu otomatikmen:)

Ilkay cepte, duruma gore bakcaz gibi mi bakmak lazim (random ornek)

ikinci yarı maçın büyük bölümünü rakip sahada oynadık ama 2 gol yiyebilirdik
birini boş kaleye kaçırdılar, diğerinde de penaltı ihtimali vardı.
bunları ne zaman azaltırız ancak o zaman avrupa başarısı gelir.

Bu kadar oyuncu degistiren daginik takimda bunlar normal .. Ustelik rakibi sahasina hapsettik kontra oynamak zorunda kaldilar ..
Arda orada cok iyi durdurdu hatta devaminda barisa penalti yapildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt