Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.005
- 57.991
- 3.383
bu adam gitmemiş miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözde 11 12 veren alman kulübleri vardıe ödedik de isteyen yok napcaz
giren girdi artık teklif haberleri falan da yalan dolan muhtemelen 4-5 bile verilse buna 50 kere satmıştık
Yada 3 lü oynayıp leminayı iki stoper arasına çekeceksin torreiranın yanına sara yerine totnımdan bissouma koyulabilir kanatlarda jakobs ve sağ tarafa boey olabilir kanat bekehem lemina hem torreira ile olmaz leminadan sağladığımız ikili mücadele kalitesini sol stoper ve sağ bekten alıp Sara-Torreira orta sahasına geçip 10 no almamız lazım
Evraklar hazırlanıyor
Teminat istedik
Yada 3 lü oynayıp leminayı iki stoper arasına çekeceksin torreiranın yanına sara yerine totnımdan bissouma koyulabilir kanatlarda jakobs ve sağ tarafa boey olabilir kanat beke
Öncelikle Aşur bey değil, Abdullah (beye gerek yok isim kafidir) ismim; ama Aşur yani soyad olarak kullandığım kelime nedense rahatsız etti bu forumda bazılarını; benim için iftihardır. Ancak öncelik isimle hitap edilir insana bu ülkede. Gelelim harf devrimine; devrimden önceki Galatasaray tarihini yok mu sayacağız; dünü ile bugünü ile herşeyi ile bizim Galatasaray ve bu ülkeye dair olan. Ayrıca Galatasaray şükür ki dar bir milliyetçilik kalıbına (diyecem kullandığımız latin alfabesi de Türklere ait değil) sokamayacak kadar geniş ve değerlidir. Ayrıca alfabe ile bir alıp veremediğim de yok; kullanma nedenimi merak edip, alayvari ve aşağılayıcı bir üslup kullanmasaydın cevabını verirdim. Ancak bu üslup cevap haketmiyor Salih olmayan salihoğlu.Aşur bey Galatasaray Terbiye-i Bedeniye Kulübü üyesisiniz anladığım. Hüviyet varakanızda 1928 yazıyo ama, harf devrimi ulaşmamış herhalde henüz kulubümüze...
Kasımdan önce basılmış kartvizit olmalı![]()
Rakibin ağzına kadar bas, tekme at gerekirse, kovala, sahayı dar et. Evet bu press oyununu çok seviyorum.
Tiki takanın Allah belasını versin
Haydaaaaaa çok yanlış anladın ya Abdullah. Böyle anlaşıldıysam özür dilerim bilakis hoşuma gitti dikkatimi çekti, o yüzden yazdım bunları. Eski yazı okumam yazmam var diye sana caka satmak istedim Allah'ın kulu Abdullah. Bu kadar alıngan olma lütfen.Öncelikle Aşur bey değil, Abdullah (beye gerek yok isim kafidir) ismim; ama Aşur yani soyad olarak kullandığım kelime nedense rahatsız etti bu forumda bazılarını; benim için iftihardır. Ancak öncelik isimle hitap edilir insana bu ülkede. Gelelim harf devrimine; devrimden önceki Galatasaray tarihini yok mu sayacağız; dünü ile bugünü ile herşeyi ile bizim Galatasaray ve bu ülkeye dair olan. Ayrıca Galatasaray şükür ki dar bir milliyetçilik kalıbına (diyecem kullandığımız latin alfabesi de Türklere ait değil) sokamayacak kadar geniş ve değerlidir. Ayrıca alfabe ile bir alıp veremediğim de yok; kullanma nedenimi merak edip, alayvari ve aşağılayıcı bir üslup kullanmasaydın cevabını verirdim. Ancak bu üslup cevap haketmiyor Salih olmayan salihoğlu.
O zaman ben özür dilerim, çünkü burda bir kaç defa aynı tarzda muhabbet olunca ister istemez tepki veriyor insan. Hakkını helal et Salih olan Salih SalihoğluHaydaaaaaa çok yanlış anladın ya Abdullah. Böyle anlaşıldıysam özür dilerim bilakis hoşuma gitti dikkatimi çekti, o yüzden yazdım bunları. Eski yazı okumam yazmam var diye sana caka satmak istedim Allah'ın kulu Abdullah. Bu kadar alıngan olma lütfen.
Ben salihlerden olmaya çalışan bir abdullahım.
Sen de Suizan ettin nolacak şimdi.![]()