Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam gitmemiş miydi

1754223240386.webp

O kaleci çocuk ciddi ciddi 17 yaşındaysa içinden Donnaruma gibi bir şey çıkabilir fiziksel olarak. Çocuk bildiğin erişkin adam fiziğinde

hem lemina hem torreira ile olmaz leminadan sağladığımız ikili mücadele kalitesini sol stoper ve sağ bekten alıp Sara-Torreira orta sahasına geçip 10 no almamız lazım
Yada 3 lü oynayıp leminayı iki stoper arasına çekeceksin torreiranın yanına sara yerine totnımdan bissouma koyulabilir kanatlarda jakobs ve sağ tarafa boey olabilir kanat beke

Aşur bey Galatasaray Terbiye-i Bedeniye Kulübü üyesisiniz anladığım. Hüviyet varakanızda 1928 yazıyo ama, harf devrimi ulaşmamış herhalde henüz kulubümüze... 😊
Kasımdan önce basılmış kartvizit olmalı 🤔😄
Öncelikle Aşur bey değil, Abdullah (beye gerek yok isim kafidir) ismim; ama Aşur yani soyad olarak kullandığım kelime nedense rahatsız etti bu forumda bazılarını; benim için iftihardır. Ancak öncelik isimle hitap edilir insana bu ülkede. Gelelim harf devrimine; devrimden önceki Galatasaray tarihini yok mu sayacağız; dünü ile bugünü ile herşeyi ile bizim Galatasaray ve bu ülkeye dair olan. Ayrıca Galatasaray şükür ki dar bir milliyetçilik kalıbına (diyecem kullandığımız latin alfabesi de Türklere ait değil) sokamayacak kadar geniş ve değerlidir. Ayrıca alfabe ile bir alıp veremediğim de yok; kullanma nedenimi merak edip, alayvari ve aşağılayıcı bir üslup kullanmasaydın cevabını verirdim. Ancak bu üslup cevap haketmiyor Salih olmayan salihoğlu.

Yav bizim takımda en çok kızdığım şu aldığımız oyuncular sara 8 mi 10 mu belli değil stoper alıyoruz sağ bek oynayabiliyor diyoruz Allah aşkına sağ bekse sağ bek kanatsa kanat herkez mevkisinde oynasın

Özellikle orta saha ve sağ bek öncelik olarak görmüyor hoca, çok pis çuvallayacağız

Kaleci ve stoper ile çözülmez tüm mesele, takımda sağ bek orjinli oyuncu sayısı 0 ,
Berkan kalsa da gitse de tr kupası oyuncusu
Torreira harici Avrupa için ilk 11 seviyesi orta saha yok isterseniz linçleyin beni.
Torreira yanına elit seviye orta saha lazım Avrupa için , Sara ve Lemina rotasyon olur anca

Rakibin ağzına kadar bas, tekme at gerekirse, kovala, sahayı dar et. Evet bu press oyununu çok seviyorum.

Tiki takanın Allah belasını versin

dun mac sonu roportajinda sane’ye burayi tercih etmende atmosferin etkisi falan filan diye sordular. sirf o degil galatasaray’in o gun oynadigi oyun sekli de etkili oldu dedi.

sane o gun karsisinda bin kere gordugu klasik bir aykut kocamanball gorseydi de yanlislikla 1 puan alsaydik bir etkisi olur muydu sanmam.

Öncelikle Aşur bey değil, Abdullah (beye gerek yok isim kafidir) ismim; ama Aşur yani soyad olarak kullandığım kelime nedense rahatsız etti bu forumda bazılarını; benim için iftihardır. Ancak öncelik isimle hitap edilir insana bu ülkede. Gelelim harf devrimine; devrimden önceki Galatasaray tarihini yok mu sayacağız; dünü ile bugünü ile herşeyi ile bizim Galatasaray ve bu ülkeye dair olan. Ayrıca Galatasaray şükür ki dar bir milliyetçilik kalıbına (diyecem kullandığımız latin alfabesi de Türklere ait değil) sokamayacak kadar geniş ve değerlidir. Ayrıca alfabe ile bir alıp veremediğim de yok; kullanma nedenimi merak edip, alayvari ve aşağılayıcı bir üslup kullanmasaydın cevabını verirdim. Ancak bu üslup cevap haketmiyor Salih olmayan salihoğlu.
Haydaaaaaa çok yanlış anladın ya Abdullah. Böyle anlaşıldıysam özür dilerim bilakis hoşuma gitti dikkatimi çekti, o yüzden yazdım bunları. Eski yazı okumam yazmam var diye sana caka satmak istedim Allah'ın kulu Abdullah. Bu kadar alıngan olma lütfen.
Ben salihlerden olmaya çalışan bir abdullahım.
Sen de suizan ettin nolacak şimdi.😊

Edit: Bu arada Aşur daha dikkat çektiği için sehven adın sanmışım.

icardi de yedek oturmak istemiyceğine göre sara'ya bile 11 de yer bulamıyorum ben,bir tane daha 10 numarayı alıp napcaz o zaman sara'yı satıp 10 almamız lazım

Haydaaaaaa çok yanlış anladın ya Abdullah. Böyle anlaşıldıysam özür dilerim bilakis hoşuma gitti dikkatimi çekti, o yüzden yazdım bunları. Eski yazı okumam yazmam var diye sana caka satmak istedim Allah'ın kulu Abdullah. Bu kadar alıngan olma lütfen.
Ben salihlerden olmaya çalışan bir abdullahım.
Sen de Suizan ettin nolacak şimdi.😊
O zaman ben özür dilerim, çünkü burda bir kaç defa aynı tarzda muhabbet olunca ister istemez tepki veriyor insan. Hakkını helal et Salih olan Salih Salihoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt