Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bize Ilkay lazım. Hem free hem Mertens'in abilik boşluğunu o doldurur.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Niye fbnin yoneticisi boş gidip boş dönemez mi

Bu bize mi mahsus sadece

Abi futbolcunun takım tutmasına falan güvenmeyin böyle bi hayat yok. Geçsinler bu Galatasaray lıyım fenerliyim ayaklarını. Bu iş karakter işidir taraftarlık işi değil.

Qulz zamanı.

Orhan Ak'in orta sahadan ortasına gelişine tekte vurup Van Basten golü atan oyuncumuz kimdir? Hangi takıma golü atmıştır?

Nerden biliyorsun uzatmadığını? Kendi ağzından benim tarafımda problem yok dedi. Ali Naci gibi heriflerin yalanlarıyla 15 senedir bu kulüpte olan çocuğa laf atılması doğru yani öyle mi

İstese 14 m euro teklifi getirir çoktan giderdi, 3 kuruş maaşa oynuyor yıllardır.

Neyse bu forumda o lafları edenlere ya da edeceklere yer yok, sosyal medyada isteyen naparsa yapsın.
Ben Yunus'a laf eden biri değilim ama sözleşme işi oldukça bu laflar da maalesef gelecek bunu sende iyi biliyorsun. Bunun sorumlusu yönetimse yönetim menajerse menajer çözülmeli. Menajeri ise o zaman Yunus'ta artık uzatma demeli. Yunus'tan oluşan bir problem olduğunu düşünmüyorum zaten. Ya yönetim ağır davranıyor yada menajerde var bir zorlama.

Yunu demişken 2.5 falan çok diye çocuğa salladım da şu dakika gözüm kapalı 3 milyonu cebine sıkıştırırım affetmem yani. Yönetim de gerekiyorsa menajerini değiştir +1 milyon imza parası verelim demeli. Sırf o ahlaktan yoksun herifle çalışmaması için 1 milyon sıkılır.

Yunusa gelince çocuğun muadillerinde ispanyol falan pasaport sahibi olanlara 60 milyonlar konuşuluyor. Değerini bilmek lazım.
Yunus 5 bile alsa laf etmem.

Takımın bence en yetenekli futbolcusu net.

Barış ve Yunus keşke kariyerinin sonuna kadar bizde kalsa efsane olarak bitirseler Muslera gibi.

Umarım Menajerini de değiştirecek ileriden

Kulübümüzün yüzlerce fiyasko işi vardır fakat ilk 10'a girecek gerzekliklerinden biri Evren Göz'ü maaşlı çalışanı yapmasıdır.

Hocan yüzüne tükürür gelirsen

GxckxHQWoAAjmlh.webp

fener kereme özel ucak yollatmis diyorlar, umarim kerem öyle bir hata yapmazsin!!!!

Kerem'in gideceğini düşünmüyorum. Hakan da gidiyordu kesin lafta. Herkes gaza gelmiş adama giydiriyor, gitmezse utanırsınız beyler

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt