Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Yunus'un menajeriyle aşırı benzerlik gösteriyorsunuz. Sen de bu sezon elli kere benim transfer olmama engel oldun.Yunus’u dilinize boş mevzularla meze yapmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus'un menajeriyle aşırı benzerlik gösteriyorsunuz. Sen de bu sezon elli kere benim transfer olmama engel oldun.Yunus’u dilinize boş mevzularla meze yapmayın.
noldu adnan şu sahnedeki gibi kaldın gitmezse
uzun zamandir yapmadim, nasil bir challenge bu?Var mısın Süleyman seni muscle up challenge ye davet ediyorum
Senin icin farketmez hertürlü adama sövüyordunGitmesini istemem recep. Gs'liyim diyordu bakalım gerçek mi yalan mı
Ben Yunus'a laf eden biri değilim ama sözleşme işi oldukça bu laflar da maalesef gelecek bunu sende iyi biliyorsun. Bunun sorumlusu yönetimse yönetim menajerse menajer çözülmeli. Menajeri ise o zaman Yunus'ta artık uzatma demeli. Yunus'tan oluşan bir problem olduğunu düşünmüyorum zaten. Ya yönetim ağır davranıyor yada menajerde var bir zorlama.Nerden biliyorsun uzatmadığını? Kendi ağzından benim tarafımda problem yok dedi. Ali Naci gibi heriflerin yalanlarıyla 15 senedir bu kulüpte olan çocuğa laf atılması doğru yani öyle mi
İstese 14 m euro teklifi getirir çoktan giderdi, 3 kuruş maaşa oynuyor yıllardır.
Neyse bu forumda o lafları edenlere ya da edeceklere yer yok, sosyal medyada isteyen naparsa yapsın.
Adamın futbolunu sevmiyordum yalan yok ama gs'den ayrılınca kendisiyle sorunum kalmadı. Kim gs'liyse başımızın üstünde yeri vardır. Senin gibi adamcılık yapmayızSenin icin farketmez hertürlü adama sövüyordun
Yunus 5 bile alsa laf etmem.Yunu demişken 2.5 falan çok diye çocuğa salladım da şu dakika gözüm kapalı 3 milyonu cebine sıkıştırırım affetmem yani. Yönetim de gerekiyorsa menajerini değiştir +1 milyon imza parası verelim demeli. Sırf o ahlaktan yoksun herifle çalışmaması için 1 milyon sıkılır.
Yunusa gelince çocuğun muadillerinde ispanyol falan pasaport sahibi olanlara 60 milyonlar konuşuluyor. Değerini bilmek lazım.
Ümit Karan Vestel Manisa idi zannedersemQulz zamanı.
Orhan Ak'in orta sahadan ortasına gelişine tekte vurup Van Basten golü atan oyuncumuz kimdir? Hangi takıma golü atmıştır?