Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonrasını ilgilendiren tek konu var o da kadro kalitesi.
Bir bakmışsın eleme maçında karşında dinamik bir takım gelmiş sağ bek kaan. Olmaz diyor musun?
Oraya en az 2 herif alınmadığı sürece bu iş sıkıntılı. Aynı şekilde stoper hattı için de geçerli. 8 maç oynanacak 2 tane adam akıllı stoper var elimizde.
Hocam.arttiyorum yedek orta saha yok berkan kerem demirbay gitti diyelim.

Yahu şu Kerem-FB mevzusu gibi mevzuları resmiyet kazanınca konuşun birader ya... Burada havanda su dövüyorsunuz sonra gerçekleşmezse hepsi havada kalıyor... Kerem gidecekse gitsin ondan sonra hainlik mi, değil mi, ne hissediyorsunuz falan döşeyin... 40 sayfadır Kerem aşağı FB yukarı okudum, gına geldi yemin ederim...

Fb kerem ve edersonu alir sasirmam
Bjk iki üc kisi daha alir

Biz fis

Kerem umarım FB’ye gider. Herkes gol asist katkısından korkuyor da Kerem götten huylunun tekidir. Başkanla takışır, hoca ile takışır, Mert Hakan ile kesin takışır, taraftar ile takışır. GS’de işler iyi giderken bile herkesle takışan adamın FB’de takışmama şansı yok

Keremden bağımsız bir şekilde bunları kudurtmak için ferdiyi çözmek gerekiyor. Bu ihtiyaç haline geldi. Kadro bayağı kısıtlı duruyor her sene 13 tane adamla sezona başlayıp rotasyon diye ağlamamak lazım.

10 tane gereksiz adam var kadroda. Bir an önce yol ver gitsin milletin ligi başlayacak artık. Nereye defoluyorlarsa gitsinler bir an önce uzasınlar.

Yahu şu Kerem-FB mevzusu gibi mevzuları resmiyet kazanınca konuşun birader ya... Burada havanda su dövüyorsunuz sonra gerçekleşmezse hepsi havada kalıyor... Kerem gidecekse gitsin ondan sonra hainlik mi, değil mi, ne hissediyorsunuz falan döşeyin... 40 sayfadır Kerem aşağı FB yukarı okudum, gına geldi yemin ederim...
Gitmese de sövmek için fırsat kovalayanlar var benim gibi

Kerem gitmez bence

Ayrıca sosyal medyada red etti haberleri dolanıyor

Hakan'da olduğu gibi karşı tarafın gazeteci kılıklı tetikçilerinin gazına gelmemek lazım

Giderse de o zaman yapılacakları söylenecekleri kabul etmiş olur

Bakalım izleyip göreceğiz

Barış'ın satılmaması ciddi önem arz ediyor yerli olarak rakipten daha önde olup geriye düşmemiz lazım.

Sonrasını ilgilendiren tek konu var o da kadro kalitesi.
Bir bakmışsın eleme maçında karşında dinamik bir takım gelmiş sağ bek kaan. Olmaz diyor musun?
Oraya en az 2 herif alınmadığı sürece bu iş sıkıntılı. Aynı şekilde stoper hattı için de geçerli. 8 maç oynanacak 2 tane adam akıllı stoper var elimizde.
Ben hala sağ beke yerli alternatif düşünmemesini anlamıyorum. Gökhan Sazdağ yada Rize'li genç sağ bek düşünülmeli.

Hocam.arttiyorum yedek orta saha yok berkan kerem demirbay gitti diyelim.
Ora da çok sıkıntılı evet. Ben olsam yedeğe alacağım stoperi orta sahada da oynatabileceğim(6 no) bir profil seçerdim iki bölgeyi de yedekletirdim sorunu kökünden çözerdim.
Ofansif olarak İlkay gibi bir herif çözdüğünde tek eksik kesici adam eksikliği olur. Onu da dediğim gibi yer yer stoper yer yer os oynatabileceğin bir profil gerek.
Biz bu sene leminayı 2lünün sağına yada ortasına çok çekeceğiz o nedenle bir tane daha geç lemina lazım gibi bize. u23 kontenjanından mis gibi operasyon.

avrupanın en uzak yerinden

helal et yemek için döndüler

şeriatın çocukları süper ligde toplanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt