Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.693
- 11.604
- 1.473
Bu forumu seviyorum, herkes ruh hastası, kendimi yalnız hissetmiyorum. İyi ki varsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veririm. Başka soru?Niye bizden kaçarak gitti. Üstüne dönüp BJK gibi rezil bir kulübün formasını giydi. Bir farkı yok gözümde, yarın biz kapının önüne koysak ertesi sezon BJK hocası olmayacağının garantisini verebilir misin?
Hasan Şaş kadar babası yok ya adama laptop attılar, delikanlı gibi futbolu bıraktı başka takıma da gitmedi.Eski defterleri fazla karıştırmayalım masonik yapılanmam
Bülent çaykur rize yaptı
Hagi gs taraftarına hirsııızzzz diye bağırdı
Hasan...
Hasanı bulamadım onunda vardır bişeyi bulan çıkar şimdi![]()
Biz şu an da foruma geri gelmedik yeni geldikOrtamı harlamayalım
Yaşar görürüz EmrahVeririm. Başka soru?
Ergun penbe?hasan şaş bu kulübe yamuğu olmayan tek efsanemiz olabilir
Kasıtlı olarak Galatasaray’a zarar vermek isteyeceğini söylüyorsun fenere gidip, o yönde bir intibası da hiç olmadı aksine tam bir fener düşmanı profili sergiledi hep.Kendi düşüncem ve hissiyatım. Bende bıraktığı intiba.
Araya reel bir eleştiri sıkıştıralım, bu sene CL de en az 24 , [kadroya bağlı] son kadromuzu gormedik neticede 16 yapması elzemdir. Sonrasi kura şansı , talih vs daha da ilerisi. Ama gidipte 28- 32 - 33 vs olursak net bir başarısızlık olarak görürüm durumu ve hocanın avrupa karnesi yine sınıfta kalmıştir derim.sorsan eleştiriye kapalısınız falan derler
yaptıkları:
-bir gün kesin bjkye gidecek
-bizden gitse ali koça koşar
![]()
Avrupada yine paket olacagimizi biliyoruz.Malesef.Ekli dosyayı görüntüle 297855
Foruma girince huzurlu tatilimin içine turp sıkılıyor. Çıkın bi hava alın dostlar herşeyi ne çok büyütüyorsunuz
%100 yawAraya reel bir eleştiri sıkıştıralım, bu sene CL de en az 24 , [kadroya bağlı] son kadromuzu gormedik neticede 16 yapması elzemdir. Sonrasi kura şansı , talih vs daha da ilerisi. Ama gidipte 28- 32 - 33 vs olursak net bir başarısızlık olarak görürüm durumu ve hocanın avrupa karnesi yine sınıfta kalmıştir derim.
Abi şu foto işi nolacak bizim?Yaşar görürüz Emrah
Okan Buruk'un peşini bırakBiz şu an da foruma geri gelmedik yeni geldik![]()
Onun da bir dünya insan önünde kupa töreninde jimmy jib'e gel bi de g*tümüze gir demesi yakışmadı yalnız, hasanıma, aynalı kelimeHasan Şaş kadar babası yok ya adama laptop attılar, delikanlı gibi futbolu bıraktı başka takıma da gitmedi.
Diğerleriyle aynı cümlede bile kullanılamaz.
Bir ağlama falan yok. 3 sene falan demişsin bir de3 senedir aynı şekilde ağlamaktan sıkılmadın mı?
Çapsız dediğin adamın bugün hoca olarak üstünde sadece Fatih Hoca var.
Adama sinsi diyorsun, hain yerine koyuyorsun sonra ben konuşmayı bıraktım diyorsun. Burada sinsi biraz sen gibisin.

?Abi şu foto işi nolacak bizim?
Isim alalım neresi burasıEkli dosyayı görüntüle 297855
Foruma girince huzurlu tatilimin içine turp sıkılıyor. Çıkın bi hava alın dostlar herşeyi ne çok büyütüyorsunuz