Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski defterleri fazla karıştırmayalım masonik yapılanmam ☺️

Bülent çaykur rize yaptı
Hagi gs taraftarına hirsııızzzz diye bağırdı
Hasan...
Hasanı bulamadım onunda vardır bişeyi bulan çıkar şimdi 😄
Hasan Şaş kadar babası yok ya adama laptop attılar, delikanlı gibi futbolu bıraktı başka takıma da gitmedi.

Diğerleriyle aynı cümlede bile kullanılamaz.

Kendi düşüncem ve hissiyatım. Bende bıraktığı intiba.
Kasıtlı olarak Galatasaray’a zarar vermek isteyeceğini söylüyorsun fenere gidip, o yönde bir intibası da hiç olmadı aksine tam bir fener düşmanı profili sergiledi hep.

Hocalığı konusunda tartışılacak noktaları var da bazı şeyler konusunda akıllanmış bir imaj gösterdi.

sorsan eleştiriye kapalısınız falan derler

yaptıkları:

-bir gün kesin bjkye gidecek

-bizden gitse ali koça koşar

:D
Araya reel bir eleştiri sıkıştıralım, bu sene CL de en az 24 , [kadroya bağlı] son kadromuzu gormedik neticede 16 yapması elzemdir. Sonrasi kura şansı , talih vs daha da ilerisi. Ama gidipte 28- 32 - 33 vs olursak net bir başarısızlık olarak görürüm durumu ve hocanın avrupa karnesi yine sınıfta kalmıştir derim.

Araya reel bir eleştiri sıkıştıralım, bu sene CL de en az 24 , [kadroya bağlı] son kadromuzu gormedik neticede 16 yapması elzemdir. Sonrasi kura şansı , talih vs daha da ilerisi. Ama gidipte 28- 32 - 33 vs olursak net bir başarısızlık olarak görürüm durumu ve hocanın avrupa karnesi yine sınıfta kalmıştir derim.
%100 yaw

aşırı aşırı zor bi kura gelmezse 24 dışı her türlü başarısızlık

Hasan Şaş kadar babası yok ya adama laptop attılar, delikanlı gibi futbolu bıraktı başka takıma da gitmedi.

Diğerleriyle aynı cümlede bile kullanılamaz.
Onun da bir dünya insan önünde kupa töreninde jimmy jib'e gel bi de g*tümüze gir demesi yakışmadı yalnız, hasanıma, aynalı kelime 🤣🤣🤣

3 senedir aynı şekilde ağlamaktan sıkılmadın mı?
Çapsız dediğin adamın bugün hoca olarak üstünde sadece Fatih Hoca var.
Adama sinsi diyorsun, hain yerine koyuyorsun sonra ben konuşmayı bıraktım diyorsun. Burada sinsi biraz sen gibisin.
Bir ağlama falan yok. 3 sene falan demişsin bir de :asd:

Uydurduğun da şuradan belli ben ilk 2 sene sonuna kadar savunan taraftaydım.

Mesajlarım orada duruyordur açıp bakılır. Son 1 yılda artık ümidi kestim ve bu bütçelere bizi şampiyon yapsın sesim çıkmaz.

Ötesini beklememek gerektiğini, o eşiği atlayamayacağını dile getiriyorum.

Sinsilik bir tarafım yok neyse düşüncem yazarım. Herkesin suyun karşı tarafına geçme durumu vardır.

Kişiliği ile ilgili kendi düşüncemi yazdım. Okan'ı taa yazlıktan koltuğunun altında küçük topla gezdiği zamandan tanıyanlardan da dinledim.

Geçmişte ne sorunlar çıkardığını da unutmadım. İnanılmaz bütçelerle 3 şampiyonluk aldı diye bunu dile getirmenin bir sakıncası olmamalı.

Okan hoca ligi garantiye almak için nkunkuya vs hayir demeyecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt