Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus bu kerem denen haini takipten çıkacak mı onu merak ediyorum. İstediğin ve hakettiğin 2.5 milyonu da aldın bi zahmet fb'li menajerin ve hain kankanı hayatından çıkar da gs'liliğini göster artık yunus
Abi bence bu yaklaşım da yanlış.

Yani iki iyi arkadaş rakip kulüplerde oynuyor diye neden bir biri ile olan ilişkilerini kessinler?

Bir birlerine terbiyesizlik yapmadıkları sürece arkadaş kalabilirler bu çok normal olmalı.

Biz taraftar olarak duygusal bakabiliriz ama bu adamların tüm hayatı futbolmuş gibi de davranmaya gerek yok.

Özel hayatıdır kimsenin kiminle arkadaşlık yapacağına karışmamalıyız. Yunus sahada elinden geleni yaptığı sürece bunların konuşulmasına gerek yok bence.

3 yil ustuste sampiyonluk almis adamin hain diye gecmisinin irdelendigi yere Gscimbom denir..
Abi siz manyak misiniz yahu ? Ne yaptiysa yapti gecmiste Okan hoca tipki Fatih Hocam gibi Gs tarihine yön vermis kisiler arasinda yerini aldi bile...
Trnin en zengin ailesinin simarik veledine ne yaparsa yapsin sampiyonluk gostermiyor adam su 3 yilin birinde fenere sampiyonluk versen ibre tersine donecekti aninda

Yunus mevzusunda sorun Yunus'un alacağı ücretten ziyade o 3 harfli herifin komisyon isteğidir büyük ihtimalle. Ben Yunus kaynaklı bir problem olduğunu zannetmiyorum. Yani Yunus'a verilecek 200-300 bin euro fazla paranın peşine düşmemişlerdir ama o herif Yunus'u bedava götürmek için uçuk taleplerle işi yokuşa sürüyor olabilir. Menajerini değiştirsin diyenler var ama onda da muhtemelen sözleşme imzalıyorlardır. Öyle kafana göre iş yapamazsın yani. Bundan sonra o menajerle çalışan hiçbir alt yapı oyuncusunu üst takıma çıkarmazsın, o menajerle çalışan kimseyi almaya çalışmazsın olur biter.

Kerem vasıtasıyla kafaladılar herhalde. Onun da menajeriymiş. Bizim kulübün etrafında çok düşman dolaşıyor ama yönetim uyuyor

Bu cenk denen lavuk aslında menejer falan değildi portekizce öğreniyor bu sayede tanıdıklar vasıtasıyla bu işe giriyor ilk büyük transferide merihi italyaya götürmek hatta şöyle bi olay var bizzat merihin abisinden öğrendim ronaldo sayesinde çok ekmek yemiş bu hıyarto dediğim gibi fanatik fblidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk Galatasaray formam 7 numaralı Okan Buruk forması idi ama vakt-i zamanında 250 bin Dolar fazla verdiği için Beşiktaş'a gitmiş olması bugün bile gocundurur beni. Bize hoca olarak dönüş yapmasını çokça istemiş, o dönem forumda açılan Nuri Şahin mi gelsin, Okan Buruk mu anketine milyon kere Okan Buruk demiş biri olarak bugün bile herhangi bir zaman diliminde Beşiktaş'a hoca olarak gitmez diyemiyorum şahsen.

Şampiyonlar liginde bi bok yapamayiz yine. Amaç lig şampiyonluğu. Bu yönetimle fazla hülyalara dalınmamalı

Bu arada keremden olay ta veletlikten beri bizle olan yunusa nasil geldi olay yav. Yunus neredeyse GS nin kurulusundan beri camianin içinde. Nasil adama buda hainlik yapar diyonuz.

kerem feneri reddetmiş haberli geliyor şu an bana
1754307837250.gif

Bu arada keremden olay ta veletlikten beri bizle olan yunusa nasil geldi olay yav. Yunus neredeyse GS nin kurulusundan beri camianin içinde. Nasil adama buda hainlik yapar diyonuz.

Emrede öyleydi bu işler öyle dediğin gibi olmuyor benim bildiğim en fanatik futbolcu Hasan şaştır gerisi fasa fiso

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt