Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20250804_161733.webp

Halk nezdinde sayıları az, tüm sosyal medya platformlarında sayıları az, hakkın yanında duranları az; ama medyada feci fazlalar, iş dünyasında feci fazlalar, siyasette feci fazlalar. Eee sonuç boğuşulması gereken 40 kollu canavar, uğraş gesem uğraş, her yıl kahramanın imkansız görevleri gibi canavarlara karşı dövüş babam dövüş.
Bize iftira atarak gizlemeye çalıştıkları Yapı bu işte. Gerçek yapı medyaya sahip olur ve kendi hakkında kamuoyu oluşmasına izin vermez zaten

yapılacak olan basitte niye aksiyon almıyoruz anlamıyorum. benzer bir sey suyun karsı tarafında olsa yer yerinden oynamıstı. 1 değil 2 değil 3. aynı menajer problemi. yazık bunlara boyun eğiliyorsa. gündem olusturulmalı bu husus hk.
Bizim yönetimler çok pasif ve rahat böyle konularda. Çok rahat sızıyor bize düşmanlar

Yahu serdar ali çelikler gibi fenerin akılsız akıl hocası bir p*ştla yemek yemeği bile mideleri kaldırıyo, gerisi hikaye
sac'in, gs ye muhalifliğinden fazla fb ye zararı oluyordur. o baska konu. elbet denk gelinirse yemek yenir sohbet edilir.
ha bu sac ın çıkardığı mevzudan turkcell sponsorluğumuz da güme gitti bu da unutulmamalı sohbet edilirken. kavukcu acıkladı gecen gün doğruymus o haber. ha umrumuzda değil bizim baska seceneklerimizde var demekle olmaz o işler. yarin öbür gün bu rekabet ortamı kalkarsa ortadan sponsorlar ne teklif ederse pasa pasa kabul etmek zorunda kalırsın. sen bunu diğer sponsorlarla carpıstırmalı daha fazlasını talep ederek büyürsün.

Bu yunus 3-4 sene sonra eziklerde oynar. Aha buraya yazdim. Bu cocuktada var bi yamukluk, sevemedim kendisini

Bu yunus 3-4 sene sonra eziklerde oynar. Aha buraya yazdim. Bu cocuktada var bi yamukluk, sevemedim kendisini
yok artık mideleri o kadarını da kaldırmaz herhalde. iki taraf için konusuyorum. yunus fb ye sittin sene gitmez de o menajeriyle devam ettiği sürece bi bakmısın komik paralara avrupaya kacırmıs topcuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt