- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.176
- 4.613
Naber halaogluAleyküm Selam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber halaogluAleyküm Selam
Aleykum Selam Memolim..Selamun aleykum
Kerem gidiyor mu Fener'eAleykum Selam Memolim..
Deniz berbat kaplıcada daha ılık suya giriyorumdur, sanki tüm antalya burada işeme ayini yapmış gibiÇıralı'yı baya sakin gördüm hafta içi olunca sahil boşalmış.
Bize iftira atarak gizlemeye çalıştıkları Yapı bu işte. Gerçek yapı medyaya sahip olur ve kendi hakkında kamuoyu oluşmasına izin vermez zatenHalk nezdinde sayıları az, tüm sosyal medya platformlarında sayıları az, hakkın yanında duranları az; ama medyada feci fazlalar, iş dünyasında feci fazlalar, siyasette feci fazlalar. Eee sonuç boğuşulması gereken 40 kollu canavar, uğraş gesem uğraş, her yıl kahramanın imkansız görevleri gibi canavarlara karşı dövüş babam dövüş.
Giderse daha iyi olurKerem gidiyor mu Fener'e
Bizim yönetimler çok pasif ve rahat böyle konularda. Çok rahat sızıyor bize düşmanlaryapılacak olan basitte niye aksiyon almıyoruz anlamıyorum. benzer bir sey suyun karsı tarafında olsa yer yerinden oynamıstı. 1 değil 2 değil 3. aynı menajer problemi. yazık bunlara boyun eğiliyorsa. gündem olusturulmalı bu husus hk.
Yahu serdar ali çelikler gibi fenerin akılsız akıl hocası bir p*ştla yemek yemeği bile mideleri kaldırıyo, gerisi hikayeyapılacak olan basitte niye aksiyon almıyoruz anlamıyorum.
Yanlış bilgi savaş barış tansele sarmistir.Tansel tasanlarin Savas Barisa sarmasi gibi bir nobet
Üzgünüm ama seni kinamak zorundayımGiderse daha iyi olurGalatasaray'a gelme ihtimali olmaz kanks
![]()
İyilik, görünmüyon yaNaber halaoglu
izinliydimİyilik, görünmüyon ya
sac'in, gs ye muhalifliğinden fazla fb ye zararı oluyordur. o baska konu. elbet denk gelinirse yemek yenir sohbet edilir.Yahu serdar ali çelikler gibi fenerin akılsız akıl hocası bir p*ştla yemek yemeği bile mideleri kaldırıyo, gerisi hikaye
Ulan beraber senle bunun gitmesini istemiyo muydukÜzgünüm ama seni kinamak zorundayım
yok artık mideleri o kadarını da kaldırmaz herhalde. iki taraf için konusuyorum. yunus fb ye sittin sene gitmez de o menajeriyle devam ettiği sürece bi bakmısın komik paralara avrupaya kacırmıs topcuyu.Bu yunus 3-4 sene sonra eziklerde oynar. Aha buraya yazdim. Bu cocuktada var bi yamukluk, sevemedim kendisini