Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki nasıl düz siyahtı yaw
Subatta cikan duz siyahti ya 4uncu forma(alternatif degil)
1000036930.webp

Bizim Avrupa başarımız kadrodan çok bağımsız, bizim kadromuz geçen de çok iyiydi, önceki sene de, iki sene de rezil olduk, bu sene de muhtemelen rezil oluruz, Okan hoca kendini geliştirmedigi sürece taraftara hayal satmaya devam edecek, Şubat gibi de gerçekler ortaya cikacak

O zmaan para harcamaya gerek yok okan istifa başlığı altında buluşalım derim.

O zmaan para harcamaya gerek yok okan istifa başlığı altında buluşalım derim.

İstifa etsin demiyorum da, insanların Avrupa başarısını transfere bağlamasını anlamıyorum, iddia ediyorum herhangi bir vasat avrupa takımı şuan bizi perişan eder. İnsanlar da gelip sağ bek yok stoper yok diyecek

Kaleci konusunda bu sessizlik ya o ismi çıkmayan 3 isim ilen görüşmelerin ciddi şekilde yürütüldüğü ve bir anda kalecinin geleceğini duyacağız yada henüz kaleci konusunda doğru dürüst gelişme ve görüşme yok. Umarım ilkidir ama 2. olma ihtimali hiç az değil gibi hissediyorum.

Bizim Avrupa başarımız kadrodan çok bağımsız, bizim kadromuz geçen de çok iyiydi, önceki sene de, iki sene de rezil olduk, bu sene de muhtemelen rezil oluruz, Okan hoca kendini geliştirmedigi sürece taraftara hayal satmaya devam edecek, Şubat gibi de gerçekler ortaya cikacak

umutum en basit elendigimiz takimlara bakalim hangisinin kadrosu bizden iyiydi ? Young boysun en iyi topcusu sol beki ezdi bizi hala ayni takimda oynuyor ..Kopenhag-Prag-Young Boys - Alkmaar grupta puan verdigimiz aptal takimlara girmiyorum bile..
Umarim hoca da Avrupada problemin kendisiyle alakali oldugunun farkindadir.. Su takimlarin hicbiri uzun maratonda bizim ligde sampiyon olamaz ama sampiyonu ezip gectiler..
Hocayi cok severim ama ligde ne kadar iyiyse Avrupada o kadar kotuydu

Aynı değil sanki yaw

Bence 2si de çok güzel ama
Degil tabi k detaylarindanda tff sitesi de forma gorseli olmuyor, paintte boyanmis gibiydi gecem sezonlarda, ordan kesin degildir diye dusundum.

Yoksa oladabilir tabii goruciiz.

Edit: yokya baya baya foto koymuslar, tivitteki gorseli ben fan-made sanmistim

Yönetim ne yapmaya calisiyor? Lig basliyor hala kaleci yok. Günay antremanda sakatlansa kimle cikacagiz Gaziantep deplasmanina? Bu nasil sorumusuzluk? Bu ligde her puan cok önemli. Stoper Sagbek ne oldu ? CL de bir hedefimiz varsa , firsat Transfer pesinde kosmaya zamanimiz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt