e var zaten sende dostum neyin şovunu yapıyorsunAçık adres verirsin yüreğin varsa
gel beklerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e var zaten sende dostum neyin şovunu yapıyorsunAçık adres verirsin yüreğin varsa
Subatta cikan duz siyahti ya 4uncu forma(alternatif degil)Geçen seneki nasıl düz siyahtı yaw
Bizim Avrupa başarımız kadrodan çok bağımsız, bizim kadromuz geçen de çok iyiydi, önceki sene de, iki sene de rezil olduk, bu sene de muhtemelen rezil oluruz, Okan hoca kendini geliştirmedigi sürece taraftara hayal satmaya devam edecek, Şubat gibi de gerçekler ortaya cikacak
O zmaan para harcamaya gerek yok okan istifa başlığı altında buluşalım derim.
Forma ışığı emen en koyu siyahtan yapılmış olmalıSubatta cikan duz siyahti ya 4uncu forma(alternatif degil)
Ekli dosyayı görüntüle 297869
1. Ismi sırİsmi sır gibi saklanan 3 kaleci kim acaba
Bu cocuk Gsli demek. Cocuk dedimde en az 24-25 gösteriyor bu. Nasil 17 yasinda lan bu
Aynı değil sanki yawSubatta cikan duz siyahti ya 4uncu forma(alternatif degil)
Ekli dosyayı görüntüle 297869
Bizim Avrupa başarımız kadrodan çok bağımsız, bizim kadromuz geçen de çok iyiydi, önceki sene de, iki sene de rezil olduk, bu sene de muhtemelen rezil oluruz, Okan hoca kendini geliştirmedigi sürece taraftara hayal satmaya devam edecek, Şubat gibi de gerçekler ortaya cikacak
Sepp Maierİsmi sır gibi saklanan 3 kaleci kim acaba
ZubizerattaSepp Maier
Higuita
Zenga
CanizaresZubizeratta
Degil tabi k detaylarindanda tff sitesi de forma gorseli olmuyor, paintte boyanmis gibiydi gecem sezonlarda, ordan kesin degildir diye dusundum.Aynı değil sanki yaw
Bence 2si de çok güzel ama
Bu cocuk Gsli demek. Cocuk dedimde en az 24-25 gösteriyor bu. Nasil 17 yasinda lan bu