Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.754
- 6.599
- 2.238
O kadar para harcandı ama yine gecen senenin (avrupada rezil olan) aynısı kadro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs eskilerinden önemli biriyle görüşme gerçekleştirdi iptal oldu
O kadar para harcandı ama yine gecen senenin (avrupada rezil olan) aynısı kadro
Aldığımız bekler kötü değil oyun planımıza uygun almıyoruz defansı güçlü bek alsak sorun çözülecek benceDoue zaten uçtu gitti
Geçen sene Lugano'nun Inter'den 2 milyon euroya aldığı Zanotti de değerini çift haneye çıkarmış
Geçen sene sağ bek alıp sıçan bizden başka kaç kulüp var tartışılır.
Madrid işi oluyordu bir anda olumsuza döndü. Demek ki o arada Araplar iyi para vermiş oyuncu da yemişim milli takımı dedikten sonra oraya rotayı kırmış. 1-2 sene takılır sonra Avrupa'ya döner bakınız Veiga.Netlesmedi, tottenhamda bakiyor diye muhabbet dondu ama ben de anlamadim
#satohashtagakimi
Zuhaha. Siyasetbahçeye güzel laf sokmuş
Yunus çok iyi futbolcu ama gs'nin çocuğuyum laflarını yemez artık kimse. Gs'nin çocuğuysa herhangi bir futbolcu gibi davranmamalıydı. Artık herhangi bir topçu gibi ekibimize katkı versin yeteryunusu çok severim ama şu menajer olayı güvenimi sarstı
barış boş sözleşmeye imza attı 3 milyonunu aldı kılçıksız bonus flnda vardır 3,5 dur
ayıp ediyor yakışmıyor
gs taraftarı herkesin hakkını verir
ben 1 tane gsli görmedim barış niye 3 alıyor diye!
O kadar almiyor Baris benim bildigim senelik 2 milyon euro'ya imza atti.yunusu çok severim ama şu menajer olayı güvenimi sarstı
barış boş sözleşmeye imza attı 3 milyonunu aldı kılçıksız bonus flnda vardır 3,5 dur
ayıp ediyor yakışmıyor
gs taraftarı herkesin hakkını verir
ben 1 tane gsli görmedim barış niye 3 alıyor diye!
Biz bunların ne olduğunu yıllardır biliyoruz ve söylüyoruz. Hakemlerin bunun lafına ihtiyacı yok herşeyin farkındalar ve yaranacakları yeri biliyorlardı zatenne laf sokması
muhtemelen hakemlere kurullara filan mesaj vermek için yapmıştır
siz bu serdarı yağızı filan fazla sıradan görüyorsunuz
bunlar son yılların en kullanışlı aparatları
Alisson
Akanji
Acheampong(2002 kuralı)
İlkay
Tyrique George(2002 kurali)
Şunları al sonra da firsat kovala kardes ortasahaya