Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet dolunayda sonuç alır biz kimin başını alacagiz acaba yine

Tekrar başa dönmüşüz lunin-sommer

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem kalsın orada ihtiyacımız olan oyuncu değil kimi kesip oynatacan orada herifler 30 milyon Euro istiyor üstünü mü vericez 11-12 ye sattığımız adama başa baş florentino ile takas yapalım orta saha lazım bize

başabaş takas ile kerem yuvaya

Sevgili renktaşlarım, geçen sezon hangi maçı izlerken kalecimizin ayakları iyi olsaydı şu baskıyı kırardık ya da topla çok iyi çıkardık ya da maçı kazanırdık dediniz? Bizim topu tutan refleksleri iyi, libero kaleciye ihtiyacımız var. Ederson’u alsak 1 ay sonra çöp ilan ederiz. Bize kedi gibi kaleci lazım. Zaten kalemize bir tek Fener yalaması Anadolu deplasmanlarında top geliyor, onda da ilk şutu yemesin kafi.

Kaleye De bruyne ayakları olan kaleci alsan yine bizim oyunumuza etkisi olmaz.

Benfica Zaniolo yu mu istiyormuş

En iyi oyuncumuzu istiyorlarsa en iyi oyuncularını vermeliler

Frankowski detaylı KAP bu gün gelir diye bekledim ama gelmedi acaba gece mi gelecek? Yada yarın mı yapacak?

eyvah eyvah nöbette kan çıkabilir

images (30).webp

Kerem'i şu an bedava verseler istemem. Hem ihtiyacımız yok hem de onun nazını tribini çekemeyiz. Sane-Barış-Yunus-Sallai gayet yeterli bir kanat rotasyonumuz var

Kadrosunda

Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira

Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenmek yorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
lemina
sanchez
sara

3lüsünü yazmayı unutmuşsun samiağbi.

Bence safonov'da biter bu iş

Çıkan haberler doğruysa

Psg her türlü kolaylık sağlayacağını söylemişti

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harbiden çıldırcağımız transfer olur bunlar gardi olmadan bir iş yapamaz ben buna ikna oldum artık

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt