Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusla Barışın tırnağı olamaz kuşların hücümcuları. Boklamaya devam etsinler köpek gibi beğeniyorlar. İkisi de 50 m

Kerem''de burada oynarken aldığı maaşa gelecekti üstüne bir de bonservisini odeyecegiz (!)

Tam girsin bize double double.. Daha getirdiği huzursuzluğa girmedim bile .
yunusa,barışa,kereme fixlicen zaten 2.5 milyon €'yu yapacak bişi yok artık sallaiye veriyorsan , zaniolaya 2.750 veriyorsan vermek zorundasın yerlilere de
2 senelik şampiyon kadronun en temel oyuncularından biri
her sene ligde direkt 20 gole katkı yapan ender oyuncularından biri double double bu galiba
geçen sene yunus sakatlandığında gördük halimizi osimhene şişirmekten başka bişi yapamadık bu sene yine lazio maçında yunus girene kadar halimiz ortadaydı
biz istiyoruz ki oyuncular robot olsun biz istediğimiz gibi sövelim sayalım ama onlar hiç tepki vermesin nasılsa onlar insan değil , ki çocuk gitti istese 50 kere sallardı galatasaray'a da ortamada , topçulara da bir kere ağzından kötü söz çıktığını görmedim sizlere göre herkesi harcamak çok kolay nasılsa paramız çok frankowskileri , zaniolaları , cuestaları ,sallaileieri alır alır göndeririz ama takım kaptanlığını yapmış seni belki direkt şampiyon yapmış adamı harcayın gitsin

Bu sessizlik beni acayip geriyor kesin Cuesta kale versiyonu yükleniyor abi biz bu takımı tanıyoruz maalesef tüy dikecek bir iş illa yapacaklar

zaniolo + x m eur = tzolakis

@Emir Sato

x'i belirleyiniz.

360_F_538518832_tORaWkviMuGFPj8huEdMzl8UcC7ugmON.jpg
i says

yunusa,barışa,kereme fixlicen zaten 2.5 milyon €'yu yapacak bişi yok artık sallaiye veriyorsan , zaniolaya 2.750 veriyorsan vermek zorundasın yerlilere de
2 senelik şampiyon kadronun en temel oyuncularından biri
her sene ligde direkt 20 gole katkı yapan ender oyuncularından biri double double bu galiba
geçen sene yunus sakatlandığında gördük halimizi osimhene şişirmekten başka bişi yapamadık bu sene yine lazio maçında yunus girene kadar halimiz ortadaydı
biz istiyoruz ki oyuncular robot olsun biz istediğimiz gibi sövelim sayalım ama onlar hiç tepki vermesin nasılsa onlar insan değil , ki çocuk gitti istese 50 kere sallardı galatasaray'a da ortamada , topçulara da bir kere ağzından kötü söz çıktığını görmedim sizlere göre herkesi harcamak çok kolay nasılsa paramız çok frankowskileri , zaniolaları , cuestaları ,sallaileieri alır alır göndeririz ama takım kaptanlığını yapmış seni belki direkt şampiyon yapmış adamı harcayın gitsin
12'ye geçen sene sattığın adamı bir sene sonra en az 25 verecek akıl ve mantığa ne diyeceğiz peki? Böyle bir anlayış mı var? Hadi maaşı hallettik diyelim. Kim yapıyor böyle bir ticaret?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt