Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.407
- 46.254
- 2.838
zaniolo + nelsson = gedson yapsak herkes için win win olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belmasa rağmen sevmiyoruz ve istemiyoruzzaniolo + nelsson = gedson yapsak herkes için win win olurdu
valla zaniolo 25 ediyorsa zaten durmamız hata sırtımızda taşıyarak gönderelim , ben 25 verelim diye bişi yazmadım zanioloyu istiyorlarsa keremi alırım dedim karşılığında12'ye geçen sene sattığın adamı bir sene sonra en az 25 verecek akıl ve mantığa ne diyeceğiz peki? Böyle bir anlayış mı var? Hadi maaşı hallettik diyelim. Kim yapıyor böyle bir ticaret?
Alkmardaki ernest poku istiyorum 2003 doğumlu kuralarda uyuyor baya güçlü oyuncu süper ligde iş yapmama ihtimali yokÖzellikle Sane-Yunus-Barış üçlüsünün yanına sakatlık ceza yorgunluk durumunda kafamız rahat oynatabileceğimiz birisi daha lazım aynı zamanda kenarıdan girip skoru değiştirme potansiyeli olan birisi
Zaniolo bitik ve gidici, Ahmed,Yusuf falan Allah’a emanet, Sallai güven vermiyor ve sağ bek rotasyonuna dahil olacak gibi duruyor
tam bizim oyunun topçusu bncBelmasa rağmen sevmiyoruz ve istemiyoruz
Başımız gözümüzün sadakası olsunNelssonu bjkye verelim alan yoksa
Zaniolo'ya kim 25 veriyor o nerden çıktı? Öyle birşey yok bile. Benim dediğim farklı ve kimse sattığı oyuncusunu bir sene sonra iki misli bonservis verip iki misli de maaş verip geri almaz. Bunun adı aptallıktan başka birşey değil çünkü.valla zaniolo 25 ediyorsa zaten durmamız hata sırtımızda taşıyarak gönderelim , ben 25 verelim diye bişi yazmadım zanioloyu istiyorlarsa keremi alırım dedim karşılığında
Vallahi dışarıda köfte ekmek 100 içeride 500 buna çare bulmak lazım. İşportacı kılığında bile satış yapılsa orada maden var madenMaç sonu stadın önünde bayat ekmek arası kötü köfte satanlar var bizim klup maç sonunda oluşan izdihamdan bile para kazanabilir insanlar maç sonu mutlu iken birseyler yemek istiyor o merdivenlerde ezilme tehlikesi geçirmek yerine oturup yemek yiyeceği bir mekan olsa inanın klup para basar.
Evlat çok tatli
36Aspor Melike‘ye ayak numaran kaç diye soru soruldu
okan hocanın şu maçı günde 55 defa falan başa sarıp sarıp izlemesi gerekiyor ya resmen bizi avrupada anlatan maçın en spesifik örneği
hem hücum hem defansta ki acziyet yediğimiz geçişlerin hücumların hep aynı olması ve artık bunlara bir önlem alınması