Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12'ye geçen sene sattığın adamı bir sene sonra en az 25 verecek akıl ve mantığa ne diyeceğiz peki? Böyle bir anlayış mı var? Hadi maaşı hallettik diyelim. Kim yapıyor böyle bir ticaret?
valla zaniolo 25 ediyorsa zaten durmamız hata sırtımızda taşıyarak gönderelim , ben 25 verelim diye bişi yazmadım zanioloyu istiyorlarsa keremi alırım dedim karşılığında

Özellikle Sane-Yunus-Barış üçlüsünün yanına sakatlık ceza yorgunluk durumunda kafamız rahat oynatabileceğimiz birisi daha lazım aynı zamanda kenarıdan girip skoru değiştirme potansiyeli olan birisi
Zaniolo bitik ve gidici, Ahmed,Yusuf falan Allah’a emanet, Sallai güven vermiyor ve sağ bek rotasyonuna dahil olacak gibi duruyor
Alkmardaki ernest poku istiyorum 2003 doğumlu kuralarda uyuyor baya güçlü oyuncu süper ligde iş yapmama ihtimali yok

Bizimkiler edersonu alırız diye düşünüyordu o konuda patladık galiba yoksa Okan hocanın dediği gibi oluyor. Frank Cuesta Morata gittikten sonra transfer hızlanır. Satışlar bitmeden beklentim yok

valla zaniolo 25 ediyorsa zaten durmamız hata sırtımızda taşıyarak gönderelim , ben 25 verelim diye bişi yazmadım zanioloyu istiyorlarsa keremi alırım dedim karşılığında
Zaniolo'ya kim 25 veriyor o nerden çıktı? Öyle birşey yok bile. Benim dediğim farklı ve kimse sattığı oyuncusunu bir sene sonra iki misli bonservis verip iki misli de maaş verip geri almaz. Bunun adı aptallıktan başka birşey değil çünkü.

Öyle bir ticaret anlayışı varsa sen bugün evini sat 20 milyon TL'ye seneye aynı evi iki misline geri al o zaman sana hak veririm belki. Onun dışında Kerem'i geri getirme düşüncesini çöp kutusuna atabilirsiniz zaten alsan ne yedekte huzur getirir ne de direkt 11'e yazarsın şuan.

Maç sonu stadın önünde bayat ekmek arası kötü köfte satanlar var bizim klup maç sonunda oluşan izdihamdan bile para kazanabilir insanlar maç sonu mutlu iken birseyler yemek istiyor o merdivenlerde ezilme tehlikesi geçirmek yerine oturup yemek yiyeceği bir mekan olsa inanın klup para basar.
Vallahi dışarıda köfte ekmek 100 içeride 500 buna çare bulmak lazım. İşportacı kılığında bile satış yapılsa orada maden var maden

okan hocanın şu maçı günde 55 defa falan başa sarıp sarıp izlemesi gerekiyor ya resmen bizi avrupada anlatan maçın en spesifik örneği
hem hücum hem defansta ki acziyet yediğimiz geçişlerin hücumların hep aynı olması ve artık bunlara bir önlem alınması

Haluk Yürekli hiç ismi çıkmamış bir kaleci dedi ama Seten konuşturmadı.

okan hocanın şu maçı günde 55 defa falan başa sarıp sarıp izlemesi gerekiyor ya resmen bizi avrupada anlatan maçın en spesifik örneği
hem hücum hem defansta ki acziyet yediğimiz geçişlerin hücumların hep aynı olması ve artık bunlara bir önlem alınması

pişkin pişkin okan buruk istifa diye bağırmayı tercih eder heralde bunu yapmaktansa

Hazırlık maçı oynadığımız rakiplerin kalecilerine bakalım derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt