- 10 Nisan 2013
- 58.814
- 42.052
- 3.943
Zaniolo+Nelsson+Jelert+20m verip Tzolakis’i isteyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala Kerem savunan kaldıysa şu videoyu izlesinler...Normal bir insan güler geçer burada.
Forvet ihtiyacımız yok kiZaniolo+Cuesta+Morata’ya karşılık Vlachidimos+Kerem’e ne dersiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
satılık degilTrubin işte tam Muslera olacak kaleci de bonservisi 30 herhalde
Alinabiliyorsa o gelmeli bence.Freiburg'un kaleci iyi duruyor o da olabilir.
Ne demek istiyorsun Onur?mayısmış bak şu listeye laf ettin donnaruma edersonla ilgilendik sonrasında demek ki onları yazsak anamız avradımız kalmıcaktı burda
![]()
ATUBOLUUUUUUFreiburg'un kaleci iyi duruyor o da olabilir.
Keşke.28 milyon yazıyor piyasa değeri..
Hazır Zaniolo için aşk mektubu yollamışlar.. Zaniolo + 15 e sulh olalım..
oblaka laf etmişsin donnaruma ve edersonu duysan kalbine inerdi demek ki diyorum 3 ay önce söverdin bize öyle bişi yazsakNe demek istiyorsun Onur?
İşte bunu diyorum kolay olan taraftara sallamak
takas olur trde aslında ama rakiplerimizin kanı bozuk ne yazık ki , ickyı istemyen mouirinho , keremi istemeyen gs takası çok net olabilirdi mesala enayilerin kasasından 20 milyondan fazla para çıkıcak haybeye en basitindenfutbolda artık takas işinin bitme noktasına gelmesi çok kötü
illa para illa para
hayır ben anlamadığım hem hepsi ağlıyor fbye yerli futbolcu gitmesin diye baskı yapılıyor falan güya ama basında medyada , trde faal tdlik yapan adam bile fenerin transferine karışıyor ve hiç bir yetkili kurumu geçtik antalyaspor klubü taraftarı bile ses çıkarmıyorKerem işine emre belözoğlu hırtıda girmiş. Bunlar yetmez cıa, FBI, nasayıda devreye sokun, Şikeciler. Bir transfer yapacaklar araya sokmadıkları kalmadı malların