Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukçu "hiç basında çıkmamış, ÇILDIRACAĞIMIZ 3 isim" konusunda patlayacak bence.

bana göre bu isimler Lammens ,Tzolakis ve Autebol(Etibol) ya da 1 tane süpriz isim olur taş çatlasa.

Halukta "ne zaman çıkmış abi ben hatırlamıyorum, bilmiyorum" yayını yapar. paşazadeye sorsan 20k osi-box satıldı diyor ama "formayı bilmiyorum , görmedim" sıkıyor ortaya birde - çoktan 4 5 kutu ayırttırmıştır.

Kavukçu "hiç basında çıkmamış, ÇILDIRACAĞIMIZ 3 isim" konusunda patlayacak bence.

bana göre bu isimler Lammens ,Tzolakis ve Autebol(Etibol) ya da 1 tane süpriz isim olur taş çatlasa.

Halukta "ne zaman çıkmış abi ben hatırlamıyorum, bilmiyorum" yayını yapar. paşazadeye sorsan 20k osi-box satıldı diyor ama "formayı bilmiyorum , görmedim" sıkıyor ortaya birde - çoktan 4 5 kutu ayırttırmıştır.
Atubolu en çok istediğim adam ama gelmesi de kolay değil. Hem yaşı genç hem performansı çok iyi.

IMG_20250805_120046.webp

Şuan da kimse ile görüsmuyorlar yoksa çoktan isimler basina çıkardı. Vakit geçiriyorlar.

Sanmıyorum 6.75 versinler o zamanlar. Gerçi böyle deyince varsayım üzerinden yorum oluyor.
Topal’ı 5.5a satmıştın Cana’yı 4.5a almıştın, Marsilya’nın ilk 11 oyuncusuydu Sunderland’de de oynuyordu.

Ayak kalitesi iyi değil diye vazgeçilen bir adamdı zaten ayrıldığı takımlarda.

Lazio’da da 4-5 sene oynadı. Direkt 6.75a satamazdın belki ama 5e falan rahat giderdi.

Rıdvan isimli şahıs bokladı diye adı çıktı.

Özel bir kaleci alınmayacaksa kesinlikle kaleci transferine ciddi bonservis verilmemeli. Belli ki Osimhen sonrası kulübün maddi imkanları kısıtlı. Kalan bütçenin önemli kısmı bek ve stopere harcanmalı.

Kaleci ise kiralık şekilde düşük maliyetle geçilmeli. Bu seneden ders alıp önümüzdeki yıl kaleci transferini bonservisi elinde olan kalecilerden daha transfer sezonu başlamadan bitirmeliyiz.

Safanov'la opsiyonlu kiralık şekilde anlaşmak an itibarıyla en makul çözüm. Hem bu sene kalan bütçeyi yormaz hem de beğenirsen seneye alırsın bonservisini. Tzolakis, Lammens gibi isimlere çift hane bonservis vermek hem bu yıl kalan transferleri etkiler hem de adamlar vasat çıkarsa elinde patlar

CL listesine 4 hafta kaldi, daha ortada kaleci yok sagbek yok stoper yok ortsaha yok. Bu nedir arkadas 3 gun sonra ligler basliyor...

Tzolakis prensimiz olur derhal ekibimize katılıp yeni top kurtarıcımız olmalı

Bence bizi 1-2 sezon götürebilecek 35-36 yaş bir kaleci almakta bir sakınca yok.

Eğer böyle bakarsak bir sürü işimizi görecek iyi kaleci buluruz başta Sommers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt